Sportieve meiden kunnen zich aanmelden op Open Avond

sportieve-meiden-kunnen-zich-aanmelden-op-open-avond

Geplaatst op: 28-04-2016

Ben je een sportieve meid en op zoek naar een gezellige club? Kom dan voetballen bij sv Slikkerveer. Wij hebben al een MC-elftal (leeftijd 13/14 jr.) en een MB-elftal (leeftijd 15/16 jr.) elftal, maar voor het volgende seizoen kunnen er altijd nog meiden bij. Als je een MD-meisje (leeftijd 11/12jr.) bent, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Daarnaast zijn we aan het inventariseren of we een MA kunnen starten, want we hebben al een aantal meiden van 17 jaar. Dus ben jij 17 of 18 jaar en wil je met onze meiden een gezellig MA team beginnen, meld je dan nu aan.

Slikkerveer wil het meiden voetbal de aandacht geven die het verdiend in Ridderkerk, daarom biedt Slikkerveer jou onder andere wekelijks reguliere KNVB wedstrijden in competitieverband. Twee keer per week training door opgeleide trainers, waarvan minimaal 1 training op 1 van onze 2 kunstgrasvelden. Slikkerveer heeft 3 verlichte voetbalvelden. Daarnaast organiseren we regelmatig voetbaluitjes voor alle meiden. Wij proberen aan zoveel mogelijk toernooien mee te doen en op 11 juni 2016 hebben we ons eigen Kieboom Memorial Meidentoernooi. Een groots toernooi, waarbij 16 teams gaan strijden voor mooie bekers. Ook zijn er dan diverse andere activiteiten voor de meiden gepland.

Op donderdagavond 12 mei 2016 houden we een Open Avond van 18.15 tot 19.15. Je kunt dan kennis maken met onze trainers en onze elftallen en uiteraard onze accommodatie aan de Kastanjelaan 28 in Ridderkerk. Ook kun je dan extra informatie vragen of je kunt je gelijk inschrijven. Wil je je gelijk inschrijven neem dan een pasfoto en kopie bankpas mee. Let op bij direct inschrijven zal je contributie pas volgend seizoen ingaan. Voor meer algemene informatie kun je terecht op onze website: www.svslikkerveer.nl. Op donderdag 12 mei kun je je boven melden in de kantine bij de bar en vragen naar Jan Kuiper, Gert-Jan Brouwer, Robert Korteweg of Angelique Smits Schouten.