Sporten met Ridderkerkpas bij Slikkerveer

Geplaatst op: 13-02-2017

De Ridderkerkpas is een initiatief van de gemeente Ridderkerk voor haar inwoners die zijn aangewezen op een Participatiewet-uitkering. Sinds 1 juni 2016 kunnen inwoners met een Ridderkerkpas hun tegoed inzetten om deel te nemen aan sport-, culturele en sociaal-culturele activiteiten. De Ridderkerkpas kan onder andere worden ingezet voor het betalen van (sport)activiteiten bij (sport)verenigingen en -aanbieders. Voor deze betalingen treedt Sport en Welzijn (SenW) op als intermediair.

Gebruikt u uw Ridderkerkpas voor een betaling van bijvoorbeeld een lidmaatschap van een (sport)vereniging als sv Slikkerveer. Dan helpen de medewerkers van Sport en Welzijn u graag met het betalen hiervan op maandag of vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur op het kantoor aan de Sportlaan. Komen deze tijden u niet uit? Maakt u dan een afspraak met Brendon Tholenaars via Brendon.Tholenaars@senw-ri.nl of 0180 - 491 135.