Sponsors PowerQ Toernooi 2018

Geplaatst op: 18-06-2018

Het komende PowerQ Toernooi 2018 kan natuurlijk niet zonder sponsors. Daarom even een overzichtje van de bedrijven, die een bijdrage leveren om dit toernooi mede mogelijk te maken.

Sponline
Sponline heeft al ruim 17 jaar oog voor vakmanschap en kwaliteit. Het resultaat hiervan is een tevreden klantenkring, die kan rekenen op de aandacht die zij verdient. Sponline staat voor eerlijk zaken doen zonder poespas, maar wel met de professionaliteit van een bekwame vakman die met zijn jarenlange ervaring weet waarover hij spreekt. Sponline heeft al jaren een samenwerkingsverband met installatietechnische groothandel Plieger. Hierdoor kan Sponline korting op producten verzorgen, maar daarnaast ook geïnteresseerden in de gelegenheid stellen, om diverse mogelijkheden op sanitair gebied in de showrooms te bezichtigen. Het maken van een goede keuze wordt hierdoor makkelijker.

Eurokor Barging BV
Eurokor Barging BV neemt u al uw zorgen met betrekking tot binnenvaarttransporten uit handen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat uw goederen just in time op de gewenste plaats af te leveren. Vanuit ons modern geoutileerde kantoor in Ridderkerk, voorzien van de modernste communicatiemiddelen, staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking.

Blouw Afbouw BV
Blouw Afbouw BV is een gerenommeerd afbouw bedrijf dat is gespecialiseerd in systeemplafonds, scheidingswanden en betimmeringen. Daarbij richt Blouw Afbouw BV zich op utiliteitsbouw, zorginstellingen, woningbouw, onderhoud en beheer en renovatie projecten van zowel zakelijke opdrachtgevers en particuliere eindgebruikers.

Blokpoel Maatwerk 
Blokpoel Maatwerk is een kleinbedrijf in schilder- & timmerwerk, badkamer- & toilet renovatie.

Blokpoel Installatietechniek 
Blokpoel Installatietechniek is er voor al uw werkzaamheden in, om en aan huis!

E.S.B. expertise
Door korte lijnen, heldere communicatie en een mentaliteit van “Doen wat je zegt en zeg wat je doet” is E.S.B. expertise de juiste partner m.b.t.  het uitvoeren van bouwkundige opnames en het verzorgen van hoogte- en / of trillingsmetingen. Met E.S.B. expertise heeft u die zekerheid, met ruim 15 jaar ervaring in het adviseren en uitvoeren van bouwkundige opnames bent u verzekerd van een gedegen advies en een hoogwaardig product voor een aantrekkelijke prijs.

Slikkerveer Vastgoed BV
Een woning snel en met zekerheid verkopen kan lastig zijn. Niet voor Slikkerveer Vastgoed BV In tegenstelling tot reguliere makelaars die jouw woning willen verkopen, kopen wij jouw woning. Zonder hoge (makelaars)kosten en administratieve rompslomp. Ook als de woning niet in allerbeste staat is, is dat voor ons geen probleem. Woning verkocht? De afwikkeling van de verkoop gebeurt op professionele wijze en via een notariskantoor in de regio.

VE Projects
VE Projects is een deskundig, dynamisch en enthousiast bouwkundig managementbureau dat zich bezighoudt met allerlei vraagstukken die betrekking hebben op vastgoed. De combinatie planmatig onderhoud/renovatie en energiebesparing speelt daarin een belangrijke rol. Vastgoedeigenaren willen hun woningvoorraad verbeteren en op peil houden.

Frankie Reklame
Frankie Reklame is al ruim 50 jaar het vertrouwde adres voor kleurige belettering, autoreclame, reclameborden, lichtreclame, bouw- en projectborden, letter's en logo's en diverse projecten. Frankie Reklame is gevestigd aan de Glasblazersstraat 18 C in Ridderkerk en bereikbaar via telefoon 0180-417708 of per email: info@frankiereklame.nl. 

Verbaas & Zn Dakbedekking
Verbaas & Zn Dakbedekking is al ruim 50 jaar de beste keuze voor uw dakwerkzaamheden bij nieuwbouw en renovatie.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x