Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Sponsor Van der Valk Ridderkerk breidt uit | sv Slikkerveer
Let op: Open Dag van 22 mei wordt uitgesteld, nieuwe datum volgt

Sponsor Van der Valk Ridderkerk breidt uit

sponsor-van-der-valk-ridderkerk-breidt-uit

Geplaatst op: 27-02-2019

De gemeenschappelijke regeling Nieuw Reijerwaard (Dutch Fresh Port) melde deze week dat onze sponsor Van der Valk Ridderkerk gaat uitbreiden. Als sv Slikkerveer willen wij natuurlijk Freek en Krystle hiermee van harte feliciteren.

Maar liefst voor 1,9 hectare bouwgrond op Nieuw Reijerwaard is aangekocht om onder andere extra parkeerruimte voor het hotel te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er plannen voor uitbreiding van het hotel met extra kamers en sportfaciliteiten. Het hotel huisvest namelijk zeer regelmatig diverse topsporters en landenploegen tijdens (internationale) wedstrijden in de regio. Freek van der Valk werd gefeliciteerd met zijn aankoop door wethouder van Barendrecht Tanja de Jonge (voorzitter GRNR) en wethouder van Ridderkerk Henk van Os (lid dagelijks bestuur GRNR) (zie foto).

Ook is recent weer een nieuwe menukaart in het restaurant van het hotel in gebruik genomen. Klik HIER voor meer informatie.

Duurzaam Ondernemen is een belangrijke bedrijfsdoelstelling van Hotel Ridderkerk. De beheersing van de milieubelasting van het hotel speelt daarin de belangrijkste rol. Het management en alle medewerkers zijn hiervoor verantwoordelijk. Om invulling te geven aan deze bedrijfsdoelstelling volgt Hotel Ridderkerk de richtlijnen van de Green Key, een Europees erkend keurmerk van Stichting Keurmerk voor Milieu, Veiligheid en Kwaliteit.
Kijk op www.greenkey.nl voor meer informatie.