Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Spirit A1 - Slikkerveer A1 | sv Slikkerveer

Spirit A1 - Slikkerveer A1

Geplaatst op: 10-02-2013

Na de fantastische overwinning op Capelle vorige week werd er vol zelfvertrouwen vertrokken richting Oudekerk om aldaar de strijd aan te gaan met Spirit. De thuiswedstrijd stond nog in het geheugen gegrift (Spirit snoepte ons een puntje af) en coach Ernst had zijn boys tot aan de tanden gewapend. De goede bedoelingen ten spijt was het toch Rick die de trieste gang naar het net moest maken en aldus keken we tegen een achterstand aan. Slikkerveer pakte de draad op en massaal werd de aanval gekozen. Een zeer leuke en levendige eerste helft tot gevolg met maar liefst acht (!) doelpunten. Met een 3-5 voorsprong werd de pauzeknop ingedrukt en leek er geen vuiltje aan de lucht. Zaak was om deze partij gecontroleerd uit te spelen om zodoende de drie belangrijke punten mee te nemen naar het Sliknest. De tweede helft was een kopie van de eerste: volop werd er door beide teams de aanval gezocht en werden de defensieve stellingen enigszins verwaarloosd. Voor de neutrale toeschouwer een zeer leuke wedstrijd met een 6-6 als eindresultaat (3x Robert, 3x Ruub). Het positieve is dat we in 2013 nog steeds ongeslagen zijn (hou zo vol boys...). Over twee weken de topper tegen SHO en reken maar dat de HDI-Gerling brigade klaar is voor deze wedstrijd!