Speel mee met de Slikkerveer EK toto!

speel-mee-met-de-slikkerveer-ek-toto

Geplaatst op: 07-06-2021

De Slikkerveer toto is terug!

Wie wint de openingswedstrijd van het EK? Hoeveel punten behaalt Oranje in de groepsfase? En wie kroont zich in juli tot Europees kampioen? Als jij denkt de wijsheid in pacht te hebben, geef je dan nu op voor de besloten SV Slikkerveer EK toto via quiz@svslikkerveer.nl. De kosten voor het meedoen aan de pool bedragen € 10, waarvan de helft wordt uitgekeerd in prijzengeld, en de andere helft als steuntje in de rug naar de vereniging gaat.

Stuur je naam en Slikkerveer elftal in, en je krijgt een e-mail terug met een Tikkie en een uitnodiging tot het meedoen aan de voetbalpool via de website/app "Voetbalpoules". De website/app van “Voetbalpoules” is handig in het gebruik, en je kan tot een uur vóór de wedstrijd de eindstand voorspellen. We adviseren dan ook om voor nu tot aan de kruisfinales in te vullen, en de rest later te doen als de tegenstanders bekend zijn.

De nummer 1 krijgt 40% van het prijzengeld. De nummer 2 krijgt 30%. De nummer 3 krijgt 20%, en de nummer 4 krijgt 10%.

Meedoen is voor iedereen > 18 jaar. Voor vragen kun je e-mailen naar quiz@svslikkerveer.nl.