Slikkerveer zondag bij winst kampioen

slikkerveer-zondag-bij-winst-kampioen1

Geplaatst op: 28-04-2017

Sv Slikkerveer kan aanstaande zondag op het eigen Reijerpark kampioen worden van de derde klasse D. De ploeg van Danny Wijnstekers neemt het op tegen directe concurrent AGE-GGK en is bij winst verzekerd van het kampioenschap. In dat geval zou Slikkerveer na een uitstap van één jaar weer promoveren naar de tweede klasse.

Met nog drie wedstrijden voor de boeg hebben de Ridderkerkers een voorsprong van 8 punten op WCR. AGE-GGK staat derde met een achterstand van 9 punten op Slikkerveer. Eind oktober werd al beslag gelegd op de eerste periodetitel. Sindsdien voert Slikkerveer onafgebroken de ranglijst in 3D aan.

De aftrap van de wedstrijd is om 14:00 uur. Komt u allen Slikkerveer aanmoedigen naar het kampioenschap!