Slikkerveer zoekt meiden met pit

slikkerveer-zoekt-meiden-met-pit

Geplaatst op: 11-02-2013

Sinds 2009 kent voetbalvereniging sv Slikkerveer weer verschillende meidenteams bij het junioren-voetbal. Inmiddels wordt competitie gespeeld met twee teams (MB1 en MB2) maar kunnen er nog wel wat meer meiden bij komen. Er worden dan ook meiden met pit gezocht, die het leuk vinden om te komen voetballen bij Slikkerveer. Inmiddels is de technische staf uitgebreid met de trainers Erik Schoormans en Shaties Hoebdar, die de meiden naar een technisch hoger niveau tillen.

Daarnaast wordt dit voorjaar onderzocht of door de toename van het aantal meiden, met name bij de jongste leeftijdscategorieën bij sv Slikkerveer of de vereniging een heuse “Girls Soccer Academy” op kan richten, waarin alle randzaken rondom het voetbal voor meiden, en straks mogelijk ook voor dames, beter op elkaar afgestemd kunnen worden. Inmiddels kunnen zich met name meiden in de leeftijdscategorie van 13 tot en met 16 jaar zich hiervoor aanmelden. Uiteraard zijn ook meiden of dames uit andere leeftijdscategorieën welkom. Als eerste kennismaking kunnen nieuwe meiden de eerste weken gratis meetrainen om te kijken of ze het leuk vinden.

Heb je pit en wil je wel eens een keer vrijblijvend meetrainen?
Meld je dan snel aan en kom alleen of samen met een (voetbal-)vriendin naar één van onze trainingsavonden.