Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer zoekt Meiden = niet gelukt | sv Slikkerveer
Let op: Ieder die op de foto is gezet voor de voetbalplaatjesactie heeft een eigen stickerboek op naam; op te halen in het clubgebouw op trainingstijden

Slikkerveer zoekt Meiden = niet gelukt

slikkerveer-zoekt-meiden

Geplaatst op: 15-06-2020

Update 15-06-2020

Helaas hebben zich in de afgelopen periode geen nieuwe meiden aangemeld voor de MO19-1 van het nieuwe seizoen. Met maar 11 meiden betekent dit, dat er niet gevoetbald kan worden in het nieuwe seizoen als team en kunnen wij helaas het team niet inschrijven voor de nieuwe competitie. Uiteraard vinden we dit bijzonder jammer, maar wat niet lukt, kan helaas niet. Alle meiden zijn inmiddels op de hoogte gesteld welke mogelijkheden er nog zijn in het volgende seizoen.

Bestuur S.V. Slikkerveer

Oorspronkelijk bericht van 17-05-2020

Bij voetbalvereniging S.V. Slikkerveer is het al jaren spelende meidenteam MO19 op zoek naar nieuwe meiden om de competitie op volle sterkte te kunnen starten. De selectie heeft weer plaats voor een aantal nieuwe meiden uit de leeftijdscategorie 15/16 tot 19 jaar, die het leuk vinden om wekelijks te trainen en een wedstrijd te spelen.

Ben je een sportieve meid en wil je spelen bij de Leeuwinnen van Slikkerveer in Ridderkerk, meld je dan aan bij jeugdvoorzitter Jan Snijder, die bereikbaar is via e-mail: j.snijder214@gmail.com of telefoon: 06-29091013.