Slikkerveer zet ook Zwarte Pijl opzij

Geplaatst op: 11-09-2019

De eerste vriendschappelijke thuiswedstrijd van dit seizoen is geëindigd in een 6-2 overwinning op Zwarte Pijl. De zaterdagderdeklasser kwam energiek uit de startblokken en binnen een paar minuten op voorsprong via een benutte stipschop. Halverwege de eerste helft trok Ronald Capelle de stand gelijk. Bas Mulder zorgde ervoor dat Slikkerveer de rust in ging met een voorsprong. Die voorsprong had eigenlijk groter moeten zijn, maar een goal van Ronald Capelle werd wonderlijk genoeg geannuleerd.

Na de rust bracht André Stafleu meerdere wissels het veld in. Zo zag Stafleu dat invaller Ernst Both de voorsprong uitbouwde naar 4-1. Ook Ruben Silva Lopez kwam daarna twee keer op de scoresheet: eerst via een penalty en daarna op vrije doortocht richting de keeper. Het slotakkoord van de avond was voor Zwarte Pijl: 6-2.