Slikkerveer zat 2 wint eerste competitie wedstrijd

Geplaatst op: 26-09-2020

Afgelopen zaterdag wisten de senioren mannen van de zaterdag hun eerste wedstrijd in de 5e klasse in winst om te zetten. De Hagoort brigade die in de bekerronde 3 x tot verlies kwam wist VVOR 5 op karakter te verslaan.

Halverwege de eerste helft was het Jan Zendman die zijn ploeg met een strak schot de verdiende voorsprong bezorgde. Een kleine 5 minuten later trok VVOR de stand weer recht, in een uiterste reactie de bal te keren maakte Job hands binnen de 16. Er restte de goed leidende scheidsrechter Gerritse niets anders dan een strafschop toe te kennen en het bekende rode kartonnetje aan hem voor te houden.

De daar op volgende omzettingen pakte goed uit. Ondanks dat de gehele tweede helft met 10 gespeeld moest worden werd er puur op karakter gestreden. Het was wederom Jan Zendman die een 2-1 voorsprong binnenschoot maar die voorsprong werd door VVOR alweer snel te niet gedaan. De koppies bleven echter omhoog en ging men opzoek naar de overwinning. Tien minuten voor tijd kwam Jan wederom als een duiveltje uit een doosje en schoot fraai de 3-2 binnen. De laatste 10 minuten werd alles uit de kast gehaald om deze voorsprong met succes te behouden. Een prima team prestatie zorgde voor de eerste competitie overwinning voor Slikkerveer zat 2.