Slikkerveer wint overtuigend met 3-1 van Concordia

1-0
Bekijk alle foto's van: 2017-11-19 Slikkerveer - Concordia>

Geplaatst op: 19-11-2017

Slikkerveer speelde op zondag 19 november 2017 op het eigen Reijerpark tegen het Delfste Concordia. Meteen al in de openingsfase zette Slikkerveer druk op de bezoekers en kreeg het kansen. Een schot van Joery Josee in de vijfde minuut bij de eerste paal kon goed gepakt worden. In de 25-ste minuut kreeg Kenchi Orcadio een vrije kopkans uit een voorzet van Rene Beute, maar ook dit keer stond de goalie van Concordia goed opgesteld. In de 27-ste minuut was het wel raak voor Slikkerveer. Een vrije trap vanaf de linkerflank van Rene Beute werd bij de eerste paal goed ingekopt via dezelfde paal door Casper Gerritse: 1-0. Vijf minuten kreeg Jair Umarella een goede kans op aangeven van Steven van Dongen, maar ontbrak de controle. In de 35-ste minuut was het weer wel raak. Een aanval over meerdere schijven die uiteindelijk via Rene Beute en Dijmon Tewelde terecht kwam bij Steven van Dongen, die een tegenstander ontweek en beheerst binnen schoot: 2-0. Daarna kreeg Casper Gerritse oog in oog met de goalie nog een grote kans, maar zijn inzet werd gestopt door de keeper. Hierdoor bleef het 2-0 met de rust.

In de tweede helft kreeg Slikkerveer in de eerste minuut meteen een grote kans via Steven van Dongen, maar het lobje ging wel over de keeper, maar ook voorlangs. Binnen enkele minuten moest Slikkerveer tweemaal wisselen, want zowel Kenchi Orcadio als Steven van Dongen vielen geblesseerd uit. Dat zorgde voor wat veranderingen op het veld, waarvan Concordia in de 57-ste minuut slim van profiteerde toen de defensie de bal niet goed kon wegwerken. Ahmad Ahmead schoot de 2-1 binnen en de wedstrijd was meteen weer een wedstrijd. Concordia rook haar kans en zette wat meer druk op de Slikkerveerse defensie. Dat gaf de aanvallers van de ploeg van trainer Danny Wijnstekers ook wat meer ruimte om aan te vallen. Een vrije trap van Rene Beute werd goed gepakt door de goalie van Concordia en een kopbal van Casper Gerritse na een prima voorzet van Jair Umarella belandde op het dak van het doel. In de 77-ste minuut was Rick Drenth op weg naar een doelpunt. Hij speelde zichzelf in de zestien goed vrij, maar schoot hard tegen de onderkant van de lat. Twee minuten later kreeg Slikkerveer drie kansen op rij. Goed doorzetten op de defensie van Concordia leverde Casper Gerritse balbezit op. Zijn schot werd echter door de doelman tegen gehouden. De rebound die volgde van Rick Drenth werd eveneens gestopt door de doelman en de tweede rebound van Joery Josee werd op de doellijn weggewerkt door Overes. In de 83-ste minuut werd het aanvallende Slikkerveer wel beloond. Iwan Tewelde werd goed aangespeeld op de zestien en schoot beheerst de bal in de touwen: 3-1. Dat was tevens de eindstand, zodat Slikkerveer de ranglijst de laatste plaats afgeeft aan XerxesDZB en weer aansluiting heeft op de rest van de ranglijst.

Komende dinsdag speelt het voor de beker het restant van het uitduel tegen sv Charlois, dat om 20.00 uur begint (Stand 0-0 na 68 minuten spelen). Komende zondag wordt om 14.00 uur thuis gespeeld op het eigen Reijerpark tegen Oliveo.

Opstelling: Mitchel van der Spoel, Iwan Tewelde, Damion Janssen, Kenchi Orcadio (53 – Boy van Reede), Valerio Vers, Dijmon Tewelde, Rene Beute, Joery Josee, Steven van Dongen (59 – Rick Drenth), Jair Umarella en Casper Gerritse (84 – Rivaldo Rodrigues).Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x