Slikkerveer wint met 3-1 van Haastrecht

slikkerveer-wint-met-3-1-van-haastrecht

Geplaatst op: 23-08-2016

Nadat afgelopen zondag het eerste duel werd afgelast, was de dinsdagavond wedstrijd tegen Haastrecht het eerste duel in de beker. Al na 12 minuten zette Wesley Oorschot de ploeg van trainer Danny Wijnstekers op een 1-0 voorsprong door een prima schot vanaf de rand van de zestien in de linker benedenhoek te priemen . In de 20-ste minuut verdubbelde Cas Leenders de voorsprong naar 2-0. Een voorzet van Romano Niamut werd eerst nog door Leenders tegen de paal gekopt, maar daarna was de rebound hard en hoog door het midden van het doel.

Net na rust kopte Delano Zeij een voorzet van Vincent de Jong binnen: 3-0. Daarmee was de wedstrijd zo goed als gespeeld, maar ontstonden er wat meer slordigheidjes in het spel. Kansen waren er daarentegen nog volop voor onder andere Wesley Oorschot, Jair Umarella en Ruben Silva Lopez. In de 78-ste minuut maakten de bezoekers nog een eretreffer en bepaalden daarmee de eindstand op 3-1. Al met al een fraaie eerste overwinning in de beker, die naar meer smaakt. Komende zondag speelt Slikkerveer om 14.00 uur thuis tegen ASW.

Opstelling: Mitchel van der Spoel, Iwan Tewelde (46 - Vincent de Jong), Cas Leenders, Mike van Dongen (60 - Dymon Tewelde), Delano Zeij, Damion Janssen (46 - Dylan Vrijman), Wesley Oorschot, Romano Niamut, Raymond Smit, Jair Umarella en Ruben Silva Lopez.