Let op: Woensdag 26 september 17.30 uur teamfoto's alle mini-pupillen (MP1 t/m MP4). Svp. alle teams op tijd aanwezig.

Slikkerveer wint met 3-1 van BZC/Zuiderpark

1-0
Bekijk alle foto's van: 2017-03-05 Slikkerveer - BZC/Zuiderpark>

Geplaatst op: 05-03-2017

In het duel tegen het Rotterdamse BZC/Zuiderpark startte Slikkerveer voortvarend. Al in de derde minuut was Jair Umarella dichtbij de openingstreffer, maar zijn schot werd gestuit door Marchena. In de achtste minuut werd een treffer van Steven van Dongen afgekeurd wegens buitenspel. Slikkerveer bleef steeds goed druk zetten en creëerde meer kansen. In de 16e minuut zorgde een lange pass van Damion Janssen ervoor dat Jair Umarella vrij kon inschieten, maar zijn inzet ging net voorlangs. Pas in de 19e minuut kon ook de eerste kans voor BZC/Zuiderpark genoteerde worden, maar de voorzet ging voorlangs. In de 25-ste minuut schoot Damion Janssen van afstand hard over het doel. In de 29-ste minuut kreeg Slikkerveer weer een grote kans. Uit een korte corner zette Steven van Dongen voor bij de tweede paal op Rick Drenth, maar zijn kopbal werd gestuit. In de 35-ste minuut was het wel raak. Een hard laag schot van Ruben Silva Lopez werd niet goed geweerd door Marchena, waarna Kenchi Orcadio van dichtbij de 1-0 kon aantekenen. Voor rust waren er nog kansen voor Rick Drenth en Damion Janssen, maar de kopbal en het afstandsschot werden gepakt door Marchena. Ook de bezoekers kregen via Rochiendrick nog een kans, maar zijn schot ging recht in de handen van Mitchel van der Spoel.

In de tweede helft opende de bezoekers sterk. Een rebound uit een corner werd in de 48-ste minuut slim binnengetikt door R. Visser: 1-1. In de 52-ste minuut schoot Romano Niamut op het dak van het doel. Zes minuten later was het Romano Niamut die na het passeren van een aantal tegenstanders vanaf de achterlijn teruglegde op Steven van Dongen, die hard en hoog binnenschoot: 2-1. In de 63-ste minuut leek het alsof Steven van Dongen de wedstrijd zou beslissen, want uit een aanval door het centrum had hij keeper Marchena al in de luren gelegd, alleen stond er nog een verdediger in de weg om de bal in leeg doel te kunnen schieten. Een minuutje later was het invaller Margaret die natrapte in een actie op het middenveld en met een rode kaart kon vertrekken. In het laatste kwartier kreeg Slikkerveer meerdere kansen om de wedstrijd definitief in het slot te gooien. Romano Niamut en Ruben Silva Lopez kwam oog in oog met Marchena te staan, maar het lukte nog niet. Pas in de 88-ste minuut was het aanvoerder Steven van Dongen die wel tot scoren wist te komen. Uit een aanval door het centrum speelde hij eerste de goalie uit en nog een verdediger om de bal in een leeg doel te laten ploffen: 3-1. Dat werd tevens de eindstand. Komende zondag 12 maart speelt Slikkerveer om 14.00 uur thuis tegen DHZ.

Opstelling Slikkerveer: Mitchel van der Spoel, Ronald Capelle, Cas Leenders, Kenchi Orcadio, Mike van Dongen, Romano Niamut, Damion Janssen (68 – Casper Gerritse), Steven van Dongen, Rick Drenth, Jair Umarella en Ruben Silva Lopez (77 – Robert Kosten).Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x