Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer wint met 2-0 van WCR | sv Slikkerveer
Let op: Het clubhuis blijft vanwege verbouwing gesloten tot de ledenvergadering op 16 juli (aanmelden voor de ALV is verplicht)

Slikkerveer wint met 2-0 van WCR

1-0
Bekijk alle foto's van: 2016-09-25 Slikkerveer - WCR>

Geplaatst op: 25-09-2016

Slikkerveer zette het duel tegen WCR uit Rhoon meteen aanvallend aan om snel op voorsprong te komen. In de eerste minuut werd Robert Kosten goed in stelling gebracht, maar ging zijn inzet van dichtbij over de ballenvanger. Nog geen minuut later was het Casper Gerritse, die een bal onderschepte op het middenveld en meteen op doel vuurde, maar de bal ging een metertje naast. Ook WCR kreeg meteen een snelle kans om te scoren, maar Mano Cruden kreeg de bal niet goed onder controle, waarna Mitchel van der Spoel de bal eenvoudig kon oprapen. Weer een minuutje later kopte Casper Gerritse uit een vrije trap van Romano Niamut naast en even later leek Raymond Smit koppend te scoren, maar schoot verdediger Frank Weeda zijn keeper op de doellijn te hulp. In de dertiende minuut was het wel raak. Een zeer fraaie vrije trap van Romano Niamut verdween hard en zuiver in de verre bovenhoek: 1-0. Voor rust had Slikkerveer de voorsprong uit kunnen breiden. Allereerst was er een kans voor Jair Umarella, daarna kopte Raymond Smit een voorzet van Mike van Dongen net over en zag Romano Niamut tot tweemaal toe zijn ingezet gestopt door de WCR-goalie Hagendoorn. Het bleef zodoende 1-0 tot aan de rust.

In de tweede helft begon Slikkerveer weer meteen met een kansje voor Jair Umarella. Daarna probeerde ook WCR druk te zetten, maar alle hoge ballen waren vanmiddag een prooi voor Mitchel van der Spoel. In de 54-ste minuut slalomde Ronald Capelle van de rechtsbuiten positie naar binnen en schoot meteen in de verre hoek op doel. Al stuiterend bleef de bal buiten het bereik van WCR-keeper Hagendoorn en verdween in de verre hoek binnen: 2-0. Vijf minuten later bereikte een ingooi van Raymond Smit het hoofd van Casper Gerritse, maar kopte hij net naast. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Slikkerveer meer ruimte om aan te vallen, maar stond het met regelmaat ook onder druk. Een te korte terugspeelbal van Cas Leenders werd twee minuten voor tijd daarbij gelukkig voor Slikkerveer naast geschoten door Frank Weeda. Al met al was de slotfase wat rommelig over een weer, maar gezien het grote aantal kansen verdiende Slikkerveer hier de 2-0 overwinning. Komende zondag wordt om 14.00 uur uit gespeeld in Schiedam tegen Hermes DVS.

Opstelling Slikkerveer: Mitchel van der Spoel, Vincent de Jong, Cas Leenders, Kenchi Orcadio, Mike van Dongen, Romano Niamut, Jair Umarella, Casper Gerritse (65 – Jeroen Capelle), Raymond Smit (74 – Damion Janssen), Robert Kosten en Ruben Silva Lopez (46 – Ronald Capelle).Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x