Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer wint eenvoudig met 3-0 van VFC | sv Slikkerveer

Slikkerveer wint eenvoudig met 3-0 van VFC

1-0
Bekijk alle foto's van: 2017-10-29 Slikkerveer - VFC>

Geplaatst op: 29-10-2017

Op voorhand zou het duel tussen Slikkerveer en VFC uit Vlaardingen wel eens als een zespunten duel kunnen worden bestempeld, doordat beide ploegen in de onderste regionen op de ranglijst staan. Maar op het veld was niet terug te zien, dat de bezoekers daar ook zo over dachten. Gestart met een zonnetje brak Cas Leenders in de eerste minuut meteen de ban. Na een mislukt schot van Rick Drenth belande de bal bij Leenders, die niet twijfelde en scoorde: 1-0. In de minuten die volgde kreeg Rick Drenth een aantal kansen op rij. Een hoog schot in de elfde minuut kon nog net uit het doel getikt worden. Bij een volgende actie bij de achterlijn kwam Drenth lelijk terecht op de voet van een tegenstander, waarna hij vol door zijn enkel ging en geblesseerd het veld moest verlaten.
In de 26-ste minuut plaatste Rene Beute een vrije trap goed op het hoofd van Kenchi Orcadio, maar zijn kopbal verdween via de keeper en de lat over het doel. Daarna golfde het spel op en neer zonder dat er echt kansen werden gecreëerd. In de slotfase van de eerste helft zette Slikkerveer nog een keer goed aan. Een vrije trap in de 43-ste minuut van Rene Beute werd goed gepakt door de VFC-goalie. Een minuut later was het wel raak voor Slikkerveer. De hoekschop leek al afgeslagen te zijn, maar op de rand van de zestien werd Joery Josee aangespeeld, die beheerst de bal in het hoekje van het doel schoot: 2-0. Dat was tevens de ruststand.

In de rust bleek in de kleedkamer van Slikkerveer dat debutant Boy van Reede, die een verdienstelijk debuut had gemaakt in de hoofdmacht van Slikkerveer, een hamstringblessure had en niet verder kon. Trainer Danny Wijnstekers moest zodoende zijn tweede wissel toepassen. Na rust begon het ook te regenen, maar bleven de verhouding op het veld gelijk aan in de eerste helft. Slikkerveer dat de meeste kansen kreeg en VFC dat probeerde het wel door de bal rond te spelen, maar kwam er niet echt doorheen. In de 53-ste minuut was Cas Leenders op aangeven van Rene Beute dicht bij zijn tweede treffer, maar zijn kopbal ging voorlangs. Daarna volgden twee schoten van Rene Beute op doel, maar eentje werd gepakt door de keeper en de tweede ging naast. In de 66-ste minuut brak Slikkerveer op snelheid uit over de rechterflank. Jair Umarella bediende Steven van Dongen, die hard en laag bij de eerste inschoot, maar goalie Ketting hield de bal tegen. Een minuut later kregen de bezoekers via Colin Huis in ’t Veld een grote kans, maar Mitchel van der Spoel redde subliem. In de 74-ste minuut gooide Slikkerveer de wedstrijd op slot. Damion Janssen veroverde de bal op het middenveld en stoomde door naar de achterlijn om de bal precies goed voor te zetten op Steven van Dongen, die in het centrum de bal keurig in de touwen liet belanden: 3-0. Daarna waren er nog meer kansen om de score hoger uit te laten voor Dijmon Tewelde en Robert Kosten, maar gescoord werd er niet meer. Al met al een verdiende en goede overwinning voor Slikkerveer, dat daarmee op de ranglijst stuivertje wisselt met VFC.

Komende dinsdag speelt Slikkerveer om 20.00 uur thuis tegen LMO in het kader van de Voetbal Rijnmond Cup, zondag 5 november wacht om 14.00 uur het competitieduel uit tegen Groeneweg in Zevenhuizen en op dinsdag 7 november wacht om 20.00 uur het uitduel tegen sv Charlois voor de districtsbeker.

Opstelling: Mitchel van der Spoel, Boy van Reede (46 – Dijmon Tewelde), Cas Leenders, Kenchi Orcadio, Iwan Tewelde, Damion Janssen, Joery Josee, Rene Beute, Jair Umarella, Steven van Dongen (77 – Robert Kosten), Rick Drenth (11 – Casper Gerritse).Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x