Slikkerveer volgt KNVB in haar beslissing

slikkerveer-volgt-knvb-in-haar-beslissing

Geplaatst op: 31-03-2020

Beste leden en supporters van Slikkerveer,

Vandaag, dinsdag 31 maart 2020 is wederom door het kabinet en tevens door de KNVB besloten wat te doen rondom de corona-crisis. Nadat er sinds donderdag 12 maart niet meer mocht worden 'samengekomen' in grote groepen, mocht er al snel ook niet meer worden gevoetbald. Vandaag is ook bekend geworden dat de competitie in het amateurvoetbal niet meer zal kunnen worden afgerond en het sportpark gesloten zal blijven tot 28 april 2020. Bijzonder spijtig, zeker voor al die teams die nog kans maakten op de titel of promotie en nog actief waren in de KNVB-beker.

Het geeft wel meteen de ernst aan van de huidige situatie met deze corona-crisis. De laatste keer dat een KNVB-competitie niet werd beëindigd was in 1945 en dat snapte ook iedereen.

Begin juli willen wij graag starten met de eerste voetbalactiviteiten voor ons 100-jarig bestaan met o.a. de wedstrijd tegen Excelsior. Mogelijk dat dit nu op een andere datum dient plaats te vinden, dat is nu nog niet bekend. Wij hopen zo spoedig mogelijk te komen met een concept kalender aan activiteiten te komen. Al begrijpen we ook, dat deze concept kalender nog wel weer opnieuw in de war gestuurd zal kunnen worden.

Zeer jammer is ook het feit dat we diverse activiteiten wilden ontplooien om inkomsten te vergaren voor ons 100-jarig jubileum. Acties zoals met speciale Slikkerveer-chocolade letters met Pasen en een eigen Slikkerveer-bier moeten de koelkast of ijskast in. We hopen dat deze zomer ons verenigingsleven wel op een andere manier kan doorgaan.  

In ieder geval hopen wij op uw begrip voor de huidige situatie en leven wij mee met de door het coronavirus getroffen families.

Het is misschien nog wel even wachten, maar ik hoop, als alles weer veilig kan, u toch zo spoedig mogelijk op ons sportpark aan te treffen. 

Rinus Hitzert
vice-voorzitter
 Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x