Let op: Alle trainingen voor nog niet begonnen jeugdelftallen zijn met een week uitgesteld naar maandag 27 augustus. Zie noodklok.

Slikkerveer vliegt uit VR Cup na pingels

Geplaatst op: 27-10-2016

Slikkerveer is er dinsdag niet in geslaagd de tweede ronde van de Voetbal Rijnmond Cup te bereiken. In eigen huis was het tegen DRL (zo) na een spannende 0-0 wedstrijd de mindere in de strafschoppenreeks. 

De thuisploeg was de eerste helft de bovenliggende partij tegen de eersteklasser. Grote kansen wist Slikkerveer niet te creeeren, maar het veldspel was verzorgd en attractief. DRL wist voor rust wel één grote kans te creeeren, maar de bal ging - tot opluchting van de Slikkerveerders - voor het doel langs. 

Na de rust werd DRL meer dreigend. De Rotterdamse Leeuwen wisten een aantal keer goed onder de druk van Slikkerveer uit te spelen en stichtten een handjevol gevaren. In de laatste vijf minuten stond Iwan Tewelde op de goede plek toen doelkeeper Mitchel van der Spoel geklopt leek. 

Na negentig minuten was het helaas diezelfde Iwan Teweldie die de eerste en daarmee ook enige strafschop miste. Romano Niamut, Jeroen Capelle, Vincent de Jong en Ruben Silva Lopes scoorden wel vanaf elf meter. DRL verzilverde al hun stipschoppen, waardoor zij zich plaatste voor de tweede ronde.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x