Slikkerveer verslaat Bolnes met 4-1

Bekijk alle foto's van: 2017-08-12 Slikkerveer - Bolnes>

Geplaatst op: 13-08-2017

Op het Ridderkerk Toernooi bij vv Rijsoord werd het duel om de 3e en 4e plaats gewonnen door Slikkerveer. Bolnes werd met 4-1 verslagen.

In de eerste helft viel Slikkerveer al veelvuldig aan. Een eerste kans was er in de achtste minuut, waarbij Joery Josee voorzette op Rick Drenth, maar een Bolnesser-verdediger kon de bal nog net wegglijden. Twee minuten later was het Rick Drenth, die de bal overnam van de Bolnes. Via Steven van Dongen werd Joery Josee in stelling gebracht, maar zijn schot ging naast. En weer twee minuten later was het Steven van Dongen, die verassend vanaf eigen helft probeerde te lobben over de doelman van Bolnes. Tegen IFC ging de bal er wel in, maar tegen Bolnes ging het schot net naast  in plaats van tussen de palen. Daarna volgden er nog meerdere kansen voor Slikkerveer om voor rust de score te openen. In de 24-ste minuut kopte Rick Drenth uit een vrije trap van Steven van Dongen voorlangs. In de 37-ste minuut werd Rick Drenth weer diep gestuurd en dit keer in de zestien onderuit gehaald. De penalty die volgde werd door Steven van Dongen goed benut, zodat de ban was gebroken: 1-0. In verdedigend opzicht kon er slechts een enkel afstandschot geteld worden. Joshua Jarghoe hoefde in doel slechts eenmalig naar de hoek te duiken en dat deed hij goed.

In de tweede helft kroonde Casper Gerritse zich tot man of the match met een officiële hattrick in zes minuten tijd. In de 47-ste minuut werd hij voor het eerst vrij voor het doel gezet en schoot beheerst binnen: 2-0. In de 49-ste minuut belandde een vrije trap van Iwan Tewelde nog op de lat. In de 51-ste minuut was het Dijmon Tewelde die vanaf de achterlijn terug legde op Casper Gerritse, die door de benen van de Bolnes-goalie: 3-0. In de 53-ste minuut was het Wesley Oorschot die het voorbereidende werk deed en terug legde op Casper Gerritse, die weer identiek binnenwerkte: 4-0. Met deze stand was de wedstrijd meteen geen echte wedstrijd meer. In het vervolg van het eenzijdige duel waren er kansen voor Rick Drenth, Joery Josee, Casper Gerritse en Ricardo Ottevanger. De laatste werd goed vrij voor het doel gezet door Rivaldo Rodrigues, maar de doelman van Bolnes wist redding te brengen. In de voorlaatste minuut wist Xioangelo Candelarva voor Bolnes nog de eer te redden. Uit een rebound schoot hij hard en hoog binnen. Eindstand derhalve 4-1 en Slikkerveer werd hierdoor derde op het Ridderkerk Toernooi.

Opstelling: Joshua Jarghoe, Steven de la Rambelje, Iwan Tewelde, Kenchi Orcadio, Valerio Vers (46 - Casper Gerritse), Dijmon Tewelde (60 - Rivaldo Rodrigues), Rene Beute, Joery Josee, Rick Drenth (60 - Robert Kosten), Steven van Dongen (45 - Ricardo Ottevanger) en Jair Umarella (46 - Wesley Oorschot).