Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer verliest op Spaanse bodem | sv Slikkerveer
Let op: Het clubhuis blijft vanwege verbouwing gesloten tot de ledenvergadering op 16 juli (aanmelden voor de ALV is verplicht)

Slikkerveer verliest op Spaanse bodem

slikkerveer-verliest-op-spaanse-bodem

Geplaatst op: 11-01-2016

Slikkerveer heeft op trainingskamp in een oefenduel afgelegd tegen Be Quick 1887. De hoofdklasser trok in een partij van 3 x 30 minuten met 4-0 aan het langste eind.

Beide ploegen kwamen sterk uit de startblokken. In een hoog tempo werd er technisch vaardig veldspel op de mat van Albir Garden gelegd. Het duurde dan ook niet lang voordat de eerste kans genoteerd kon worden. Eerst kwam Kosten net tekort en niet veel later raakte de Groningers de lat. Toch keken de Ridderkerkers na een half uur tegen een 2-0 achterstand aan. Allebei de goals kwamen tot stand uit een vlaag van miscommunicatie.

Ook na de eerste drie kwartier, toen Danny WIjnstekers zijn ploeg op 9 posities wisselde, toonde Slikkerveer zich een meer dan waardig tegenstander. Mogelijkheden waren er voor Ruben Lopes Silva en Wesley Oorschot, maar gescoord werd er niet. Dat gebeurde wel aan de andere kant, waar wederom twee doelpunten vielen. In de slotfase van het sportieve duel keerde Patrick Werkhoven een penalty. Hij voorkwam hiermee een geflatteerd 5-0 verlies. Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x