Let op: Alle trainingen voor nog niet begonnen jeugdelftallen zijn met een week uitgesteld naar maandag 27 augustus. Zie noodklok.

Slikkerveer verliest met 3-2 van Bolnes

1-0
Bekijk alle foto's van: 2015-08-08 Bolnes - Slikkerveer>

Geplaatst op: 09-08-2015

In de strijd om de derde en vierde plaats van het Ridderkerk Toernooi stonden Bolnes en Slikkerveer tegenover elkaar. In de openingsfase kreeg Jair Umarella meteen een grote kans om Slikkerveer op voorsprong te zetten, maar een klein duwtje in de rug was genoeg om niet tot een schot te komen. In de zevende minuut kreeg ook de thuisploeg haar eerste kans. Kenzo Sanchez kopt een voorzet hard over het doel. Daarna brak er een periode aan, waarin beide teams veelvuldig balverlies leden en er nauwelijks kansen waren. Pas in de 32-ste minuut werd het weer gevaarlijk en was het ook meteen raak. Een hoge voorzet werd via de binnenkant van de paal ingekopt door Kenzo Sanchez, waardoor Bolnes op een 1-0 voorsprong kwam. Op slag van rust schoot Jeffrey Sturrus oog in oog met Mitchel van der Spoel naast, waardoor het 1-0 bleef bij de rust.

In de tweede helft kwam Slikkerveer goed uit de startblokken. Jair Umarella zette de ploeg van trainer Danny Wijnstekers op 1-1 door een voorzet vanaf de linkerkant bij de tweede paal slim binnen te schieten. Helaas lag de bal twee minuten later weer aan de andere kant in het net. Vincent Kroon zette Bolnes op 2-1 door bij de tweede paal vrij in te koppen. Daarna probeerde Slikkerveer meteen weer druk te zetten op haar tegenstander. Een hard schot van Steven van Dongen werd weg gestompt door keeper Tim Elkhuizen. Slikkerveer wilde wellicht wat te graag in de aanval en kreeg in de 55-ste minuut hiervoor de rekening gepresenteerd met de 3-1, die Wesley Sturrus voor Bolnes op het scorebord kon zetten, doordat er niet attent genoeg werd verdedigd. Een minuut later was Slikkerveer al weer dichtbij een treffer, maar een prima voorzet van Valerio Vers vanaf de linkerflank werd door de net ingevallen Casper Gerritse tegen de lat gekopt. In de 68-ste minuut bereikte Ronald Capelle door het centrum de diepgaande Steven van Dongen precies op maat. Alleen op de Bolnes-afgaand passeerde Steven van Dongen hem met een geplaatste schuiver: 3-2. Het was daarmee al weer zijn derde treffer van dit toernooi, maar het bleek niet genoeg te zijn voor een gelijkspel of overwinning. Het bleef namelijk bij deze 3-2 stand, waarbij Casper Gerritse in de slotfase nog met een zware knieblessure per brancard van het veld af moest worden gedragen. Hij werd vervangen door Justin van Gemerden, die daarmee zijn debuut maakte in het eerste elftal van Slikkerveer. Slikkerveer krijgt over twee weken al de gelegenheid om zich voor deze nederlaag te revancheren als beide teams weer tegenover elkaar staan. Dan staat het duel in het teken van de KNVB-beker.

Opstelling:
Mitchel van der Spoel, Hugo A-Tjak (46 – Ronald Capelle), Iwan Tewelde, Steven de la Rambelje, Valerio Vers (72 – Wesley Oorschot), Afendy Roehoeputij (72 – Kevin Birahij), Robert Kosten (54 – Casper Gerritse  - 72 – Justin van Gemerden), Romano Niamut, Steven van Dongen, Dijmon Tewelde en Jair Umarella.

In de finale van het Ridderkerk Toernooi stonden RVVH en Rijsoord tegenover elkaar. De kersverse topklasser RVVH versloeg de Kraaien met 2-0 en won voor de achtste keer op rij de Jacques van der Linden Bokaal.
De editie van 2016 wordt gespeeld op het terrein van Slikkerveer.
 Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x