Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer stunt bij Poortugaal: 0-1 | sv Slikkerveer

Slikkerveer stunt bij Poortugaal: 0-1

1-0
Bekijk alle foto's van: 2017-09-17 Poortugaal - Slikkerveer>

Geplaatst op: 17-09-2017

In het tweede bekerduel werd aangetreden bij eersteklasser Poortugaal. In het eerste bedrijf trok de thuisploeg veelvuldig ten aanval, maar dankzij een aantal knappe reddingen van Mitchel van der Spoel was het nog altijd 0-0. Casper Gerritse had Slikkerveer op voorsprong kunnen zetten in de 20-ste minuut, maar zijn lobje over de doelman kwam tegen de lat. Pas in de laatste vijf minuten  van de eerste helft kon Slikkerveer wat meer uit haar schulp en kreeg het nog meerdere kansen. Het lbeef tot aan de rust echter 0-0.
In de tweede helft was het nog steeds Poortugaal dat het spel probeerde te maken, maar was het nu ook Slikkerveer dat steeds meer de aanval zocht. In de 49-ste minuut schoot Rene Beute van net buiten de zestien, maar de goalie van Poortugaal kon de bal net naast tikken. Een minuut later zag Rivaldo Rodrigues zijn schot net over de lat getikt worden. Ook Poortugaal kreeg kansen, zoals een schot op de buitenkant van de kruising. In de 56-ste minuut schoot Valerio Vers op doel, maar pakte de keeper de bal. Drie minuten later moest ook Mitchel van der Spoel zich uitrekken voor een geplaatst schot in de verre hoek.

In de 73-ste minuut kreeg Slikkerveer een vrije trap te nemen op de linkerflank. Waar iedereen een voorzet verwachtte was het Rene Beute, die de bal precies over de goalie in de verre hoek van het doel liet belanden: 0-1. In de 81-ste minuut kreeg Rivaldo Rodrigues nog een grote kans om de voorsprong te verdubbelen, maar hij stuitte op de doelman van Poortugaal. Drie minuten voor tijd leek de thuisploeg toch nog tot scoren te komen, maar de bal belandde op de lat. Ook alle andere mogelijkheden werden door de defensie van Slikkerveer, die stond als een huis onschadelijk gemaakt. Hierdoor bleef het bij de 0-1. Aanstaande dinsdag 19 september haalt Slikkerveer om 20.00 uur het bekerduel tegen DCV in Krimpen aan de IJssel in. Komende zondag begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen WCR uit Rhoon.

Opstelling: Mitchel van der Spoel, Iwan Tewelde, Cas Leenders, Kenchi Orcadio, Valerio Vers, Damion Janssen, Rene Beute, Steven van Dongen, Rick Drenth (80 – Jair Umarella), Casper Gerritse (85 – Steven de la Rambelje) en Robert Kosten (46 – Rivaldo Rodrigues).Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x