Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer strijkt neer in zomers Benidorm | sv Slikkerveer

Slikkerveer strijkt neer in zomers Benidorm

Bekijk alle foto's van: Slikkerveer strijkt neer in zomers Benidorm>

Geplaatst op: 05-01-2015

Sv Slikkerveer bereidt zich van 2 januari tot 9 januari in Spanje voor op de tweede seizoenshelft. De ploeg van Richard Mank keert weer terug naar Benidorm voor het traditionele trainingskamp. Naast achttien selectiespelers en zes stafleden is ook een selecte groep bestuursleden en sponsoren meegereisd.

Op de eerste avond werd de selectie welkom geheten in de Sunshine Bar, tevens sponsor van de vereniging. Zaterdag stond een ochtend- en middagtraining op het programma. Tussen de bergen werkte de achttienkoppige groep zich een aantal uren flink in het zweet. De zaterdagavond werd afgesloten door een Spaansgetinte voetbalquiz, die met verve werd gewonnen door het uitblinkende duo Arie Werkhoven en Steven van Dongen. Ook op de zondagmorgen werd onder vurige leiding van Richard Mank, Michel van den Brink, Remco Romijn, Rowan Termond en Romano Niamut intensief getraind. In de middag reisde de voltallige groep per bus – gesponsord door Frenoflex en HCA – af naar Valencia om daar de kraker Valencia CF – Real Madrid te bezoeken. In een geweldige ambiance in Estadio Mestalla versloeg de thuisploeg grote galácticos als Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema, James Rodríguez, Isco en Toni Kroos met 2-1. Daarmee kwam er een eind aan een zegereeks van twaalf opeenvolgende competitieduels. De laatste nederlaag van Real in de Primera División dateerde alweer van 13 september vorig jaar. Clubtopscorer Cristiano Ronaldo bracht Real met zijn 26ste competitiedoelpunt na een kwartier vanaf de strafschopstip aan de leiding, maar Antonio Barragan en het beest Nicolas Otamendi bezorgden Valencia in de tweede helft alsnog de zege.

In het weekend werd tevens bekend dat beide hoofdsponsoren Frenoflex en HCA Project Support. De huidige contracten liepen tot en met juni 2015 en zijn verlengd tot midden 2018.

Maandagmorgen werd wederom getraind. In de middag speelde de ploeg van Richard Mank zelf een wedstrijd tegen zaterdagderdeklasser RKVV Teylingen uit Sassenheim. Casper Gerritse zette Slikkerveer al snel op voorsprong, maar nog voor rust kwam Teylingen langszij (2-1). In de tweede helft bracht Richard Clement Slikkerveer op gelijke hoogte en niet veel later schoot hij de roodzwarten zelfs naar 2-3. In de slotminuut deed Teylingen nog wat terug, waardoor het oefenduel zonder winnaar eindigde.

De rest van de week zijn door de volledige groep nog een aantal trainingen afgewerkt. Op dinsdag werd de selectie in Beniarbeig zeer hartelijk ontvangen door voormalig Slikkerveerlid Marco Schoots voor een olijven- en wijnproeverij. Marco teelt daar vele producten op biologische wijze en voorzag de selectie van een masterclass bioproducten oogsten.

De selectie wilt de vele sponsoren, waaronder de meegereisde Frenoflx, HCA Project Support en Van Oossanen Cleaning, bedanken voor het mogelijk maken van deze geweldige week!