Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer start met MO-15 | sv Slikkerveer
Let op: Het clubhuis blijft vanwege verbouwing gesloten tot de ledenvergadering op 16 juli (aanmelden voor de ALV is verplicht)

Slikkerveer start met MO-15

slikkerveer-start-met-mo-15

Geplaatst op: 28-02-2018

De meidenafdeling van Slikkerveer groeit weer! De afgelopen weken is de meidengroep door nieuwe aanmeldingen enorm gegroeid. De MO17 was al een grote groep met 15 speelsters, maar is nu verder gegroeid naar het aantal van 21 meiden. De nieuwe speelsters zijn van de leeftijd onder de 15 jaar, vandaar dat er voor is gekozen om ook dit seizoen nog een MO15 te starten.

De MO-15 is inmiddels ingedeeld in de 2e klasse – 4 van onze regio! De eerste wedstrijd is thuis tegen Zestienhoven MO15-2 om 11.15 uur.
Nieuwe meisjes zijn uiteraard altijd welkom!

Verder willen we de meidenafdeling gaan uitbreiden met een vrouwenteam voor het seizoen 2018/2019.
Voor alle leeftijdscategorieën geldt: Ben jij een sportieve meid en wil jij spelen in het mooiste en enige rode voetbalshirt van Ridderkerk? Meld je dan aan via onze website of voor meer informatie mail naar de coördinator van de meiden Robert Korteweg, email: coordm@svslikkerveer.nlSliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x