Slikkerveer speelt 1-1 gelijk bij AGE-GGK

1-0
Bekijk alle foto's van: 2016-11-27 AGE-GGK - Slikkerveer>

Geplaatst op: 27-11-2016

Slikkerveer speelde zondag 27 november 2016 uit bij AGE-GGK op een zwaar veld naast het vliegveld van Rotterdam. In de eerste helft bleken de kansen spaarzaam te zijn aan beide kanten, want het spel speelde zich vooral af op het middenveld. In de vijfde minuut was de eerste kans voor Romano Niamut, die op aangeven van Jair Umarella net naast schoot. Na een kwartier spelen schoot Rick Drenth over het doel en een paar minuten voor de rust kopte hij een voorzet van Jair Umarella naast het doel. Ook AGE-GGK had amper kansen. Twee schoten van afstand die over het doel van Mitchel van der Spoel gingen waren de enige wapenfeiten van de thuisploeg. Zodoende bleef het 0-0 bij rust.

In de tweede helft was de eerste de beste kans wel meteen raak. Een hoge bal uit een vrije trap werd in de verdediging van Slikkerveer niet goed verwerkt. De beslissende pass was op randje buitenspel, waarbij scheidsrechter Nabi het vlagsignaal wegwuifde en Andro Pantophlet van dichtbij de 1-0 in kon schieten. Drie minuten later had de ploeg van trainer Danny Wijnstekers op gelijke hoogte kunnen komen, maar de kopbal van Cas Leenders ging over. Na precies een uur spelen zette Iwan Tewelde voor op Ruben Silva Lopez, die naast schoot. Twintig minuten voor tijd maakte Steven van Dongen zijn eerste minuten van dit seizoen weer en stond meteen met zijn eerste balcontact aan de basis van de gelijkmaker. Een hoekschop van AGE-GGK werd door Raymond Smit naar voren gespeeld op Steven van Dongen, die Ruben Silva Lopez op maat bediende. Een fraai schot langs de keeper betekende de 1-1 op het scorebord. Een minuut later stond de thuisploeg bijna weer op voorsprong, maar het schot van Fatiy Sayilgan belandde op de paal. In de slotfase van het duel kreeg Slikkerveer nog een tweetal grote kansen om alsnog de volle winst naar zich toe te trekken. In de 83-ste minuut belandde een ingooi van Raymond Smit voor de voeten van Steven van Dongen, die zich niet bedacht en hard uithaalde. Helaas stond Joey Driest goed opgesteld en tikte de bal naast. Uit de aanval die daarop volgde werd een hard schot van Rick Drenth door Driest aan de andere kant van het doel naast getikt. Hierdoor bleef het 1-1. Aangezien de overige concurrenten ook vooral punten lieten liggen blijft Slikkerveer drie punten voor op een drietal achtervolgers. Komende zondag 4 december speelt Slikkerveer om 14.30 uur uit bij Besiktas in Rotterdam.

Opstelling: Mitchel van der Spoel, Iwan Tewelde, Vincent de Jong, Cas Leenders, Mike van Dongen, Damion Janssen (38 – Kenchi Orcadio), Romano Niamut, Rick Drenth, Jair Umarella (70 – Steven van Dongen), Casper Gerritse (67 – Raymond Smit) en Ruben Silva Lopez.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x