Slikkerveer sluit voorbereiding af met zilver op Robey Cup

Geplaatst op: 26-08-2019

Op vrijdag 23 en zondag 25 augustus vond op sportpark Charlois het Standaardelftallen toernooi om de Robey Cup plaats. Naast de zaterdag- en zondag afdeling van SV Charlois nam ook vierdeklasser FC Dordrecht deel aan het toernooi.

Op vrijdagavond nam Slikkerveer het op tegen de amateurs van FC Dordrecht. De ploeg van André Stafleu zorgde meteen voor spektakel. Mede door een hattrick van Bas Mulder werden de Schapekoppen met een flinke nederlaag huiswaarts gestuurd. Naast Bas wisten ook Ernst Both, Chevillio Halden, Ronald Capelle en nieuwkomer Rachid Iyarrari het net te vinden. FC Dordrecht wist één keer te scoren waardoor er na het laatste fluitsignaal een 7-1 eindstand op het scorebord stond. 

In het tweede duel nam Slikkerveer het op tegen de zaterdagafdeling van SV Charlois. In een gloednieuw uittenue, wat refereert aan het allereerste tenue anno 1941, maakte Mitchell van Esveld zijn debuut voor SV Slikkerveer. De rechtsback kwam eerder uit voor onder andere ASWH, Smitshoek en sc Feyenoord. Ondanks dat de ploegen maar een dag rust hadden gehad en de warme weersomstandigheden, begon Slikkerveer sterk aan dit duel. Binnen tien minuten was het al raak. Wederom was het Bas Mulder die de score opende. Helaas creëerde Slikkerveer verder niet veel deze wedstrijd en was Charlois een maatje te groot. Slikkerveer verloor het laatste duel in de voorbereiding uiteindelijk met 5-1.

Naast een tweede plaats mocht aanvoerder Steven de la Rambelje nog een prijs in ontvangst nemen. Slikkerveer werd namelijk door de scheidsrechters uitgeroepen tot meeste sportieve ploeg van het toernooi.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x