Slikkerveer sluit contract met Rabobank

Geplaatst op: 30-08-2016

Slikkerveer en Rabobank Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde zijn dit weekend een nieuw sponsorcontract overeengekomen. Beide partijen tekenden voor de wedstrijd Slikkerveer - ASW een overeenkomst met een looptijd van 2 seizoenen. De bank is al jaren aan Slikkerveer verbonden en Slikkerveer is verheugd met de vernieuwde samenwerking.

"We zijn zeer gelukkig dat de Rabobank ons wederom financieel wil ondersteunen", stelt voorzitter Joop van Ettinger.
“Onze vereniging is sterk afhankelijk van de steun van onze sponsoren en met deze bijdrage zijn we in staat om weer mooie activiteiten te organiseren voor onze jeugdleden.”

Namens de Rabobank waren Anna-Maria Kruithof en Mireille Jansen aanwezig.
“De Rabobank wil met sponsoring graag iets betekenen in de lokale samenleving. We bieden met het sponsoren van verenigingen jong en oud de gelegenheid om sportief bezig te zijn. Omdat sv Slikkerveer veel investeert in de jeugd en hun ontwikkeling op sportief gebied, zijn we trots dat we ook deze vereniging kunnen en mogen ondersteunen”, aldus Anna-Maria, Accountmanager MKB bij Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde.