Let op: Teamfoto's: Zaterdag 18-11-2017 - 14.45 uur JO15-2 + Zondag 19-11-2017 - 09.45 uur VE1

Slikkerveer reünie op vrijdag 6 oktober 2017

Geplaatst op: 09-09-2017

Op vrijdagavond 6 oktober zal er op het Sliknest in het kader van de festiviteiten rondom het 97-jarige bestaan van onze vereniging een wedstrijd worden gespeeld tussen het kampioenselftal uit het seizoen 2011/2012 en een zorgvuldig geselecteerde groep oud selectie-  en gastspelers. Naast dat de wedstrijd in het teken staat van het genoemde jubileum van de club zal de mogelijkheid ook direct aangegrepen worden als afscheidswedstrijd voor (oud) eerste elftal speler Afendy Roehoeputij. Afendy moest vorig jaar noodgedwongen een punt zetten achter zijn actieve spelers carrière vanwege een zware knieblessure, na 24 jaar voor Slikkerveer te hebben gevoetbald.

De wedstrijd zal aanvangen om 20.00u op het hoofdveld van de vereniging, waarna er 2 x 45 minuten op een ongetwijfeld zeer hoog niveau, maar vooral onder het motto ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ zal worden gevoetbald. Na afloop van de wedstrijd zullen de festiviteiten in de kantine worden voortgezet alwaar er onder het genot van een natje en een droogje tot in de vroege uurtjes zal kunnen worden nagepraat over de wedstrijd en natuurlijk vooral het (verre) verleden van onze mooie vereniging.

Wij nodigen iedereen van harte uit om vrijdagavond 6 oktober naar de club te komen en te delen in de festiviteiten. De deuren van de kantine zullen om 18.00u openen. Consumpties op basis van munten welke in de kantine kunnen worden aangeschaft.

Resumerend:
Wat?                    Reünie Slikkerveer / 97-jarig jubileum Sv Slikkerveer
Waar?                  Sv Slikkerveer, Sportpark ‘Reijerpark’, Kastanjelaan 28, 2982 CM Ridderkerk
Wanneer?                Vrijdag 6 oktober – vanaf 18.00u

Met sportieve groet,