Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer proost op het 100-jarig bestaan | sv Slikkerveer

Slikkerveer proost op het 100-jarig bestaan

Geplaatst op: 15-05-2020

Aan de vooravond van het 100-jarig bestaan heeft voetbalvereniging S.V. Slikkerveer een leuke actie bedacht in samenwerking met de Kaapse Brouwers uit Rotterdam. Een eigen biertje wordt tijdelijk op de markt gebracht, namelijk de Kaapse Kerel. Een verwijzing naar de eerste zin uit het clublied van de rood-zwarte club uit Slikkerveer: ’Pittige kerels in rood en zwart’.

Voorzitter van de Jubileumcommissie William Rijsdijk reikte het eerste Jubileumpakket uit aan Fred Vlasblom, voorzitter van de Vrienden van de Slikkerveer, onder toeziend oog van de Vrienden-bestuursleden Luc Scholten en Ron Noorlander.
,,Het is echt een heel mooi Jubileumpakket geworden, waarin 3 speciale Kaapse Kerel flesjes zitten en een heel mooi Slikkerveer glas en dat allemaal in een zeer fraai ontworpen kado-verpakking. Alleen daarom al meer dan moeite waard om dit ‘collectors-item’ te willen hebben’’, vertelt William Rijsdijk.

,,Het ziet er inderdaad geweldig uit, dit gaan we zeker als kado aanbieden bij al onze leden van de businessclub. Uiteraard hebben we er ook meteen eentje geproefd en de smaak is echt heel lekker’’, vult Fred Vlasblom aan.

Vanaf zaterdag 9 mei gaan de Jubileumpakketten in de verkoop en kunnen deze tussen 15.00 en 17.00 uur worden na bestelling opgehaald bij het clubhuis. Vooraf kunnen de Jubileumpakket worden besteld via het Bestelfomulier op de website van Slikkerveer. Een Jubileumpakket kost € 15,-, waarmee de activiteiten van het 100-jarig bestaan van Slikkerveer mede mogelijk gemaakt gaan worden. Uiteraard zijn de Jubileumpakketten beschikbaar zolang de voorraad strekt. Na zaterdag 9 mei kan ook in de hele maand mei op de zaterdagen tussen 15.00 en 17.00 uur worden afgehaald.