Meld je aan voor de 1e Slikkerveer Popquiz!

slikkerveer-popquiz

Geplaatst op: 15-02-2018

Vrijdagavond 16 februari staat de eerste editie van de Slikkerveer Popquiz op het programma. Deze avond staat in het teken van de heerlijkste plaatjes, de mooiste zangeressen, de beste rappers en de gekste dancemoves.

Op de bewuste vrijdagavond trekt in de voetbalkantine ongemerkt de hele popgeschiedenis aan je voorbij. Leuk voor jong en oud, beginner, gevorderde en man en vrouw. In koppels ga je met elkaar vanaf 19:30 de strijd aan voor de waanzinnigste prijzen op een super gezellige avond.

Wie herinnert zich niet de mooie plaatjes van Michael Jackson, Whitney Houston, Rob de Nijs en Lange Frans? Tijdens de quiz gaan we fragmenten van liedjes raden, dwarsverbanden leggen, videoclips herkennen en breinbrekende poppuzzels oplossen. Kortom, zoek een partner, nodig al je Facebook-kennissen, vage Instagram-volgers, rare buren en verre familieleden uit en maak kans op schit-te-rende prijzen.

De tap zal de hele avond rijkelijk vloeien, en ook na de quiz gaan we gewoon lekker door met ouwehoeren, zingen, dansen en lachen, dus geef je op via slikkerveergevoel@svslikkerveer.nl.

De quiz begint stipt om 20:00. Deelname is € 7,50 per duo bij binnenkomst, inclusief 2 consumpties.

Wij hebben er zin in!

De feestcommissie.
Aaron Plaizier
Bianca van Dijk
Elles Burggraaf
Frida Neeskens
Henriette Stoffels
Jelle van der Padt
Jeroen Capelle
Krista van Rees
Ricardo Ottenvanger
Stefan BodeSliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x