Slikkerveer pakt winst tegen FC Rotterdam Oost

slikkerveer-pakt-winst-tegen-fc-rotterdam-oost

Geplaatst op: 24-05-2016

sv Slikkerveer heeft in de voorbereiding op de nacompetitieduels vertrouwen getankt om met 8-3 te winnen tegen FC Rotterdam Oost. De ploeg van Danny Wijnstekers trad afgelopen zondag op Sportpark Reijerpark aan tegen het selectieteam, dat bestaat uit louter jonge, talentvolle voetballers onder 23 jaar.

De samenstelling van FC Rotterdam Oost is gebaseerd op een combinatie van twee factoren. Ten eerste zijn alle spelers ‘gewoon’ actief bij hun vereniging. XerxesDZB, Alexandria’66, Sparta, VVOR, RVVH en SVS zijn onder anderen clubs waar onze spelers voor uitkomen. Ten tweede zijn alle spelers woonachtig in het oostelijke gedeelte van Rotterdam.

Namens Slikkerveer was Robert Kosten de grote man. Hij tekende voor de openingstreffer. Voordat FC Rotterdam Oost voor de rustpauze wat tegen kon doen, verdubbelde Ruben Silva Lopes eerste nog de score. Het begin van de tweede helft was voor de Rotterdammers, die na twee snelle doelpunten op een voorsprong kwamen. Daarna toonden de Ridderkerkers veerkracht en liepen door drie goals van Robert Kosten en doelpunten van Casper Gerritse, Jair Umarella en Wesley Oorschot uit naar 8-3.

Voor foto's van Enzeau hier.