Slikkerveer op weg naar de 100 jaar

slikkerveer-op-weg-naar-de-100-jaar

Geplaatst op: 30-09-2014

Op 7 oktober 2020 is het zover. Slikkerveer hoopt dan haar 100-jarige jubileum te kunnen vieren op grootse wijze. In de aanloop daar naar toe is op de afgelopen algemene ledenvergadering een Jubileumcommissie benoemd, die staat onder leiding van William Rijsdijk. Deze commissie is dit seizoen 2014-2015 al meteen gestart met diverse activiteiten, want ondanks dat het nog ver weg lijkt, is het zaak om voor een groots jubileumfeest een gedegen voorbereiding te treffen. Een van de eerste activiteiten in het kader van het 100-jarig jubileum is een jaarlijks terugkeren wedstrijd op 7 oktober. Dit jaar wordt op dinsdag 7 oktober een speciale jubileumwedstrijd gespeeld door Slikkerveer D1 dat zal aantreden tegen een team samengesteld uit de ouders van de D1-spelers. Aanvang van dit duel is om 18.30 uur. Een tweede activiteit voor ons jubileum is een enquête onder de leden, welke binnenkort op onze website zal verschijnen. Iedereen mag in deze enquête aangeven wat hij/zij graag zou zien aan activiteiten tijdens het 100-jarige jubileum. Wat zou er volgens u allemaal gedaan moeten worden en waar kunt u zelf ook aan meehelpen. Deze enquête zal binnenkort op onze website komen te staan als invulformulier.