Slikkerveer onnodig met 0-1 onderuit tegen Oliveo

1-0
Bekijk alle foto's van: 2017-11-26 Slikkerveer - Oliveo>

Geplaatst op: 26-11-2017

In de openingsfase van het duel tegen Oliveo zette de ploeg van trainer Danny Wijnstekers nog wel goed druk op de bezoekers. Kansjes waren er voor Casper Gerritse en Cas Leenders, die naast kopte, maar daarna leek Slikkerveer inspiratieloos te voetballen. In de 14e minuut bracht Mitchel van der Spoel knap redding op een inzet van Joey Klijn. Uit de corner die volgde schoot Klijn via een verdediger tegen de paal naast. Een paar minuten later kreeg Mark Milolaza een kans om in te schieten, maar hij knalde de bal over het doel. In de 32-ste minuut was het wel raak. Een aanval over de rechterflank via Kleij belandde voor het doel bij Klijn, die hard en hoog in de verre hoek binnen schoot: 0-1. Slikkerveer kreeg voor de rust geen enkele kans meer om op doelman Rotte af te vuren.


In de tweede helft kwam Slikkerveer wat beter uit de kleedkamer, maar de eerste kans was al weer meteen voor de bezoekers. Een verkeerde pass van Damion Janssen bracht een speler van Oliveo in stelling, maar gelukkig kon Mitchel van der Spoel de bal tegenhouden ten koste van een corner. In de 50-ste minuut nam Rene Beute een vrije trap. Bij de tweede paal kopte Cas Leenders de bal goed in, maar keeper Rotte tikte de bal knap weg. In de 68-ste minuut werd de ingevallen A-junior Chevilio Halden goed in de diepte gestuurd, maar hij kan de bal niet goed over de uitkomende Rotte lobben, waardoor de kans verloren ging. Twee minuten later was het Oliveo dat in de aanval ging en Kleij tegen de lat zag schieten. Weer twee minuten later had Klijn zijn tweede treffer aan moeten tekenen, maar zijn eerste inzet werd knap gepareerd door Mitchel van der Spoel en de rebound werd voorlangs geschoten. Met nog twee verse wissels, waaronder de in het eerste elftal debuterende Aaron Plaizier, probeerde trainer Danny Wijnstekers nog voor een laatste kans te gaan. Doordat de bezoekers verzuimden om afstand te nemen kreeg Slikkerveer nog wel weer wat elan om er misschien dan toch nog een puntje uit te kunnen halen. Een fraaie aanval van Casper Gerritse werd goed teruggelegd op Rick Drenth, maar zijn schot op doel was te hoog gericht. Drie minuten voor tijd was Rick Drenth niet op tijd voor het doel om een vrije trap van Rene Beute nog binnen te werken, waardoor de bal voorlangs ging. Dat was tevens de laatste kans van de wedstrijd, waardoor het 0-1 bleef. Een onnodige nederlaag voor Slikkerveer, dat vandaag een offday kende.

Komende zondag 3 december 2017 speelt Slikkerveer om 14.00 uur uit in Schiedam tegen Excelsior ’20.

Opstelling: Mitchel van der Spoel, Iwan Tewelde (77 – Boy van Reede), Cas Leenders, Kenchi Orcadio, Valerio Vers, Damion Janssen (69 – Aaron Plaizier), Jair Umarella, Rene Beute, Rick Drenth, Casper Gerritse en Rivaldo Rodrigues (46 – Chevilion Halden).Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x