Slikkerveer onmachtig tegen TOGB: 0-3

1-0
Bekijk alle foto's van: 2018-03-25 Slikkerveer - TOGB>

Geplaatst op: 25-03-2018

Slikkerveer startte op het eigen Reijerpark weer met een tiental afwezigen tegen TOGB. A-junior Abel Tewoldemethin maakte zijn debuut in het eerste elftal van trainer Danny Wijnstekers. In de openingsfase tastten beide teams elkaar af. Pas in de twaalfde minuut was er een eerste kans voor de bezoekers. Een vrije trap van een meter of 20 werd door Daley Hilkemeijer op de lat geschoten. In de 23-ste minuut mocht TOGB weer een vrije trap nemen vanaf een meter of 20. Dit keer zette Younes Assaih zich achter de bal en schoot tegen de paal. De terug stuiterende bal werd een makkelijk prooi voor Hermon Hagary, die van dichtbij de 0-1 aantekende. Waar het spel over een weer golfde stokte de aanvallen voornamelijk rondom het zestienmetergebied en werd het geen enkele keer gevaarlijk. Wel was TOGB uit een corner nog dichtbij een treffer, maar de kopbal van Daley Hilkemeijer verdween recht in de handen van Mitchel van der Spoel. De laatste kans van de eerste helft was voor Slikkerveer toen Rene Beute uit een vrije trap Danny Rijnberk bereikte bij de tweede paal, maar zijn inzet ging naast.


In de tweede helft speelde Slikkerveer richting de kantine en zette wat meer druk op de tegenstander, maar kon het geen echte vuist maken. Met meteen een kans voor Rob Gerritsma voor TOGB en Jair Umarella voor Slikkerveer. In de 49-ste minuut was het wel raak. Een snelle uitbraak van TOGB door het centrum met een snelle Vince Luyken erachteraan bracht hem oog in oog met Mitchel van der Spoel. Een slim lobje was voldoende om de 0-2 op het scorebord te brengen. Vier minuten later was Danny Rijnberk dichtbij de aansluitingstreffer. Een vrije tap kon ternauwernood naast getikt worden door goalie Merrick Leijnse. In de 61-ste minuut veerde alle supporters van Slikkerveer op toen Jeroen Capelle in de zestien met een knietje onderuit werd gelopen. De goed leidende scheidsrechter Hollemans zag het anders en liet doorspelen. Tien minuten later lag aan de andere op een ongelukkige manier de 0-3 in de touwen. Een lange hoge bal werd bij de tweede paal door Dion Groenenboom in eigen doel gewerkt. Ook met de inbreng van Raymond Smit als breekijzer in de voorhoede lukte het niet om de eer te redden al waren er nog wel kansjes voor Jair Umarella, Rene Beute en Danny Rijnberk. Het bleef bij de 0-3, al moest TOGB wel met tien spelers de wedstrijd afsluiten, want Gabri Urbanus werd met rood van het veld gestuurd na het onderuit halen van een doorgebroken speler. Slikkerveer blijft zodoende de rode lantaarn op de ranglijst vasthouden. Komende zondag Eerste Paasdag 1 april speelt Slikkerveer om 14.30 uur tegen Concordia in Delft.

Opstelling Slikkerveer: Mitchel van der Spoel, Iwan Tewelde, Romesh Landburg, Danny Rijnberk, Ronald Capelle, Rene Beute, Joery Josee (55 – Raymond Smit), Abel Tewoldemethin, Chevillio Halden (64 – Dion Groenenboom), Jair Umarella en Ronald Capelle.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x