Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer o23 naar finale Abel Cup | sv Slikkerveer

Slikkerveer o23 naar finale Abel Cup

Geplaatst op: 10-05-2017

Slikkerveer o23 heeft ten koste van Nieuwenhoorn o23 de finale van de Abel Cup bereikt. Op eigen terrein werd met 4-1 gewonnen.

Al na 2 minuten was er een flinke domper. Robert Kosten kwam naar ten val waarbij hij een zware schouder blessure op liep. Chevilio Halden was zijn vervanger. Slikkerveer mocht de bal hebben en Nieuwenhoorn kwam er een aantal keer gevaarlijk uit. Doelman Rick Schouten hield zijn doel voor rust schoon. Slikkerveer scoorde wel door een mooie schuiver van Chevilio.

Nieuwenhoorn kwam sterk uit de rust wat al binnen 2 minuten de gelijkmaker opleverde, 1-1. Slikkerveer ging weer verder waar het de eerste helft mee bezig was. Goed verzorgd voetbal leverde weer een aantal kansen op. Halverwege de eerste helft stoomde Valerio op en lag de bal panklaar op het hoofd van Rick Drenth. Waar het toen niet lukte, ging het nu wel goed. De keeper kon niet bij de bal en de 2-1 lag in het net. Waar coach William Rijsdijk nog in de rust aangaf dat Rick over de grond gezocht moest worden besloot Wesley Oorschot het vanaf de andere kant. Opnieuw was het Rick Drenth die voor de verdediger kwam en de bal prima inkopte: 3-1.

Ondertussen had Boy de Reede Kenchi Orcadio vervangen en verving Jesse Ringlever de moegestreden Oguzhan Demir.  Furkan Kemal Bakar verving de geblesseerd geraakte Wesley Oorschot die op een vervelende manier zijn enkel verzwikte. Keeper Rick Schouten moest zick vlak voor tijd nog laten gelden door een aantal fantastische reddingen achter elkaar te verrichten. Hierdoor zorgde hij er mede voor dat Rick Drenth een ware hattrick kon maken waardoor de eindstand op 4-1 kwam.

Een compliment ook zeker aan de "mannelijk" fluitende scheidsrechter Lizzy van der Helm. Deze dame zouden we zomaar binnen een paar jaar in het betaalde voetbal terug kunnen zien. Slikkerveer heeft door dit resultaat de finale bereikt. De tegenstander komt uit de wedstrijd RVVH - Capelle die op dinsdag 16 mei op het programma staat. Op maandag 5 juni is de plaats van handeling van de finale in Barendrecht op het terrein van de sv Smitshoek. 

Rick Schouten, Iwan Tewelde, Dijmon Tewelde, Kenchi Orcadio, Valerio Vers, Damion Jansen, Wesley Oorschot, Oguzhan Demir
Robert Kosten, Aaron Plaizier en Rick Drenth

Wisselspelers: Boy van Reede, Furkan Kemal Bakar, Jesse Ringlever, Chevilio Halden en Sem PlaiserSliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x