Slikkerveer MP2 verslaat koploper Rhoon MP3

Geplaatst op: 16-11-2013

Onder mistige omstandigheden moesten de mannen van MP2 aantreden tegen de koploper Rhoon MP3. Omdat het voor de mannen hun eerste competitieduel was kon je merken dat de spanning te snijden was. Na aanvankelijk als snel op voorsprong te zijn gekomen kwam Rhoon echter al snel weer gelijk. Lange tijd golfde het spel op en neer met zo nu en dan gevaarlijke uitbraken van de vleugelspelers aan beide zijden. Door de uitstekende conditie  van de spelers wisten ze uiteindelijk de wedstrijd met 8-4 in hun voordeel te beslechten. Kortom een uitstekend resultaat in deze eerste competitiewedstrijd. De uitstekend leidende scheidsrechter hoefde in dit sportieve duel niet in te grijpen en kon de kaarten op zak houden.