Let op: Alle trainingen voor nog niet begonnen jeugdelftallen zijn met een week uitgesteld naar maandag 27 augustus. Zie noodklok.

Slikkerveer MO15 speelt weer gelijk

slikkerveer-mo15-speelt-weer-gelijk

Geplaatst op: 14-09-2016

Vandaag hebben de meiden van MO15 gelijk gespeeld tegen Floreant MO15-1.

Gelijk vanaf de aftrap gingen de meiden van Slikkerveer in de aanval tegen de toch wel grotere meiden van Floreant. Dit gaf Slikkerveer gelijk een aantal grote kansen en de meiden van Floreant werden in de eerste 10 minuten overklast! Floreant had er geen antwoord op.
In de 10e minuut scoorde Felice de 1-0 op aangeven van Ruth. Na de 1-0 zakte Slikkerveer een beetje terug en hierdoor kwam Floreant beter in haar spel. Floreant ging ook beter voetballen en omdat ze van Slikkerveer meer naar het doel mochten komen, gaf dit toch wel een aantal spannende momenten voor het doel van Slikkerveer. Gelukkig wist Isa samen met de de verdediging het doel van Slikkerveer schoon te houden om zo met een 1-0 voorsprong de rust in te gaan!

Na de rust kwam Floreant beter voor de dag, en had Slikkerveer moeite om Floreant “bij te houden”. Dit resulteerde in de 7e minuut in een doelpunt voor Floreant. 1-1. Slikkerveer bleef maar zoeken naar een juiste balans in het team, maar ook in het spel. U moet wel weten dat de meiden van Slikkerveer vandaag 2 debutanten (Amne en Hailey) in het team hadden en zij moeten natuurlijk ook wennen en hun weg vinden!
In de 25e minuut scoorde Floreant de 1-2. Ze speelden ook vaak op de helft van Slikkerveer. Gelukkig ging Slikkerveer weer iets beter spelen. In de 27e minuut, na een mislukte aanval van Floreant, ging Felice op een uittrap van Isa alleen door op de keeper van Floreant en scoorde de 2-2.

Echter gelijk vanaf de aftrap ging Floreant richting het doel van Slikkerveer. Met duw en trekwerk werkten ze de bal in het doel. 2-3.  Maar Slikkerveer liet het er niet bij zitten. In de laatste 5 minuten zetten ze een slot-offensief in. Jo-lynn nam vanaf de middenstip de bal mee naar de linkerhoek en via Nazli en Felice kwam de bal bij Ayla en ze scoorde met een schitterend schot in de kruising. 3-3. En dat is ook de eindstand. Net als de vorige wedstrijd gelijkspel, maar nu weten ze weer te scoren. Juist nu volgende week de competitiie weer gaat starten, is dat mooi meegenomen!
De opstelling: Isa, Iris, Luna, Louane, Anne, Nazli, Ayla, Jo-Lynn, Sanne, Ruth, Felice, Roxy, Demi, Amne en Hailey.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x