Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer met 5-0 onderuit bij Excelsior ´20 | sv Slikkerveer
Let op: Het clubhuis blijft vanwege verbouwing gesloten tot de ledenvergadering op 16 juli (aanmelden voor de ALV is verplicht)

Slikkerveer met 5-0 onderuit bij Excelsior ´20

1-0
Bekijk alle foto's van: 2015-04-19 Excelsior ‘20 - Slikkerveer>

Geplaatst op: 19-04-2015

In Schiedam kwam Slikkerveer er niet aan te pas in het duel tegen Excelsior ´20. Al meteen vanaf de aftrap was de thuisploeg al doeltreffender dan Slikkerveer. Tijdens de eerste aanval van Excelsior in de eerste minuut kopte Lisendry Sambo een voorzet vanaf links raak: 1-0. Daarna bleef het spel voornamelijk beperkt tot het middenveld, want door de hobbelige grasmat was combineren moeilijk en werd er over en weer veel balverlies geleden. Pas in de zestiende minuut kon het eerste afstandschot van Slikkerveer via Mike van Dongen genoteerd worden, dat een metertje naast het doel ging. In diezelfde minuut moest Slikkerveer ook al noodgedwongen een wissel toepassen, want na een botsing viel Afendy Roehoeputij uit en werd vervangen door Ronald Capelle. Daarna kreeg Slikkerveer in de eerste helft nog wat kleine kansjes via Steven van Dongen, Roy Schep en Mike van Dongen, maar veel overtuiging zat er niet in.

Na de thee was het ook weer een redelijk gelijk opgaande strijd op het middenveld zonder echte kansen. Pas in de 58-ste minuut was het wederom de thuisploeg die toesloeg. Een vrije trap vanaf de rechterflank werd bij de eerste paal hard ingekopt door Mitchell Kalaboyias: 2-0. Een minuut later kreeg Ruben Silva Lopez een kans, maar zijn inzet was te zacht om de doelman van Excelsior te verontrusten. Waar Slikkerveer het laatste half uur vol op de aanval wilde gaan spelen, was het Excelsior dat juist de score verder uitbouwde. Johan van Wijk werd na maanden van blessureleed weer in de punt van de aanval geposteerd en kwam het veld in, in plaats van Roy Schep. Een niet goed weggewerkte hoekschop belandde voor de voeten van Lisendry Sambo, die Excelsior op 3-0 zette. In de 33-ste minuut was Slikkerveer dichtbij een eretreffer. Een hoekschop van Steven van Dongen werd goed ingekopt door Vincent de Jong, maar op de doellijn voorkwam Mike Zonneville een tegentreffer. Twee minuten later was het aan de andere kant wel raak. Een voorzet vanaf de linkerflank door Bob van der Waal bereikte precies de net ingevallen Ferat Ekici, die via het been van een Slikkerveer de bal in de rechterbovenhoek zag verdwijnen. Keeper Mitchel van der Spoel was kansloos. Weer twee minuten later werd de eindstand 5-0 al op het scorebord gezet, want Osman Tigli schoot de bal onhoudbaar in de verre hoek binnen. Al met al een terechte overwinning voor Excelsior ´20, dat daarmee haar kansen om degradatie te ontlopen in eigen hand houdt. Slikkerveer zag door de uitslagen in deze competitieronde de concurrentie naderen en behoudt drie punten voorsprong op Excelsior ´20 op de ranglijst.

Opstelling: Mitchel van der Spoel, Hugo A-Tjak, Mark Offerman, Vincent de Jong, Afendy Roehoeputij (16 – Ronald Capelle), Mike van Dongen, Richard Clement, Roy Schep (72 – Johan van Wijk), Ruben Silva Lopez, Steven van Dongen en Jason van den Berg.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x