Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer met 4-0 onderuit tegen Rijsoord | sv Slikkerveer

Slikkerveer met 4-0 onderuit tegen Rijsoord

Bekijk alle foto's van: 2014-08-06 Rijsoord 1 - Slikkerveer 1>

Geplaatst op: 06-08-2014

In de tweede wedstrijd van het Ridderkerk Toernooi hielden Rijsoord en Slikkerveer elkaar in de eerste helft nog goed in evenwicht. Eersteklasser Rijsoord maakte na de rust het verschil en won uiteindelijk vrij eenvoudig met 4-0 van de tweedeklasser Slikkerveer.

In de openingsfase van de wedstrijd hielden beide teams elkaar aardig in evenwicht. Een eerste kans was er voor Slikkerveer via Steven van Dongen, die een vrije trap eenvoudig in de handen van Michael Bekkers schoot. Een paar minuten later kopte Mike van Gool een vrije trap voor Rijsoord ruim over het doel van Mitchel van der Spoel. In de 20-ste minuut leek het eerste doelpunt letterlijk uit de lucht te vallen. Louis Salacroup onderschepte een pass op het middenveld, waarna Andrew Heijboer zich niet bedacht en direct op het doel van Rijsoord schoot. Michael Bekkers stond wat ver voor zijn doel, maar kon opgelucht ademhalen, want de bal ging over het doel in plaats van erin. Vier minuten later was Rijsoord dichtbij een treffer, maar de inzet van Nilton Tavares Ramos werd bij de eerste paal tot hoekschop verwerkt door Mitchel van der Spoel. Het spel golfde aardig over en weer. In de 26-ste minuut brak Steven van Dongen door het centrum van de Rijsoord-defensie, maar oog in oog met Bekkers schoot hij naast de verkeerde kant van de paal. In de slotfase van de eerste helft waren er nog wat kansjes voor Andrew Heijboer voor Slikkerveer en Zepp Jacobs voor Rijsoord, maar de keepers hielden hun doelen schoon.

In de tweede helft leek Slikkerveer al na vier minuten op voorsprong te komen. Jason van den Berg profiteerde van een missertje achterin en kon alleen doorgaan. Alleen zijn vizier stond nog niet op scherp want de bal ging ruim naast. In dezelfde minuut was het aan de andere kant wel raak. Een actie van Sander Barragan kon nog worden gestuit door Van der Spoel, maar goaltjesdief Mike van Gool stond op de juiste plek opgesteld om de vallende bal eenvoudig binnen te werken: 1-0. In de 56-ste minuut werd het 2-0 via Zepp Jacobs, die goed voorbereidend werk van Nilton Tavares Ramos van dichtbij afrondde. Ramos scoorde zelf in de 66-ste minuut de 3-0 nadat hij zichzelf goed vrij had gekapt en de bal precies in de verre hoek liet belanden. Ondanks dat het spel over een weer golfde waren de kansen voor Rijsoord en bleef Slikkerveer vaak steken op de laatste pass. In de 85-ste minuut volgde nog een treffer voor Rijsoord. Sander Barragan werd op de rand van de zestien bediend vanaf de linkerflank en zijn volley ging onhoudbaar in de touwen: 4-0. In de slotminuut schoot invaller Joerdi Coppens voor Rijsoord nog op de paal, maar het bleef uiteindelijk bij de 4-0 stand. Hierdoor speelt Rijsoord komende zaterdag de finale en staat Slikkerveer in de troostfinale tegenover Bolnes.

Opstelling: Mitchel van der Spoel, Roy Schep, Mark Offerman, Daan Koekebacker, Mike van Dongen, Richard Clement, Jason van den Berg, Afendy Roehoeputij (56 – Kenji Nakano), Andrew Heijboer (77 – Remon Jonker), Steven van Dongen en Louis Salacroup (73 – Kevin Birahij).