Slikkerveer met 3-0 onderuit bij VVGZ

Geplaatst op: 29-08-2017

In de vriendschappelijke wedstrijd tegen VVGZ in Zwijndrecht werd onder zeer warme weersomstandigheden gevoetbald. In de eerste helft was de thuisploeg sterker. Koen Kuipers opende de score voor de eersteklasser uit een voorzet na een half uur spelen. Drie minuten voor de rust was het Tycho Los, die met een geweldig afstandsschot de ruststand bepaalde op  2-0.

Na de thee ging het duel verder, maar de doelpunten waren schaars vandaag. Drie minuten voor tijd was het Spencer Salomao die uit een voorzet met het hoofd voor de thuisclub de eindstand bepaalde op 3-0.

Slikkerveer speelt komende zaterdag 2 september om 17.00 uur het eerste duel voor de beker. Thuis op het eigen Reijerpark is dan te gast tweedeklasser VDL uit Maassluis.