Let op: Woensdag 26 september 17.30 uur teamfoto's alle mini-pupillen (MP1 t/m MP4). Svp. alle teams op tijd aanwezig.

Slikkerveer met 2-3 onderuit tegen ASW

1-0
Bekijk alle foto's van: 2016-08-28 Slikkerveer - ASW>

Geplaatst op: 28-08-2016

Slikkerveer startte het duel tegen ASW uit Waddinxveen voorzichtig, maar uiteindelijk wel voortvarend. In de 19e minuut opende Romano Niamut met een prachtige vrije trap in de kruising de score: 1-0. In de 27e minuut kwam ASW terug tot 1-1 via Dennis Faber. Hij profiteerde van dichtbij van een losgelaten vrije trap door van Mitchel van der Spoel n schoot van dichtbij binnen. Daarna kreeg Slikkerveer al snel weer kansen om op voorsprong te komen. Raymond Smit schoot hard in de handen van de goalie van ASW. In de 41-ste minuut scoorde Romano Niamut wederom uit een vrije trap: 2-1 en dat was tevens de ruststand.

In de tweede helft golfde het spel eveneens aardig op en neer, maar wist Slikkerveer de voorsprong niet verder uit te breiden. In de 46-ste minuut schoot Jair Umarella tegen de paal na een fraai hakballetje van Raymond Smit. Romano Niamut kwam net een stapje te kort om de uitkomende doelman van ASW te verschalken en zo leek Slikkerveer de wedstrijd onder controle te hebben. Echter in de 51-ste minuut werd het uit een snelle tegenaanval 2-2 voor de bezoekers via Yoeri v.d. Putten, die eenvoudig kon binnenwerken na voorbereidend werk van Dennis Faber. Slikkerveer bleef aanvallen. Cas Leenders kopte in de 58-ste minuut uit een vrije trap van Ruben Silva Lopez over en Wesley Oorschot schoot vier minuten later hard en hoog over. Tussendoor was Leon Quaak op het veld Ruben Silva Lopez komen aflossen en de A-junior maakte daarmee zijn debuut in het eerste elftal. Aan de andere kant kwam er voor ASW ook meer ruimte om snelle tegenaanvallen te plaatsen. In de 81-ste minuut werd een snelle counter 2-3 via Dennis Faber Slikkerveer zelfs fataal. De lob over Mitchel van der Spoel was voldoende om de nederlaag voor Slikkerveer te bepalen. Komende dinsdag 6 september speelt Slikkerveer het inhaalduel in Leimuiden tegen Kickers '69. De winnaar van dit duel bekert verder. Bij een gelijkspel is het ASW dat verder bekert.

Opstelling: Mitchel van der Spoel, Iwan Tewelde (15 – Dijmon Tewelde), Cas Leenders, Romano Niamut, Delano Zeij, Mike van Dongen, Jair Umarella, Dylan Vrijman (31 – Valerio Vers), Wesley Oorschot, Raymond Smit en Ruben Silva Lopez (60 – Leon Quaak).Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x