Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer met 2-0 onderuit tegen Rijsoord | sv Slikkerveer
Let op: Het clubhuis blijft vanwege verbouwing gesloten tot de ledenvergadering op 16 juli (aanmelden voor de ALV is verplicht)

Slikkerveer met 2-0 onderuit tegen Rijsoord

1-0
Bekijk alle foto's van: 2013-08-10 Rijsoord 1 - Slikkerveer 1>

Geplaatst op: 11-08-2013

Rijsoord wint strijd om de derde plaats van Slikkerveer

Het eerste duel in het kader van het Ridderkerk Toernooi op zaterdag 10 augustus was de strijd om de derde en vierde plaats tussen gastheer Rijsoord en Slikkerveer. Het werd een leuk duel, waarbij Rijsoord de bovenliggende partij was. De ploeg van trainer Gijs Zwaan speelde de bal makkelijker rond en kreeg in het eerste kwartier al wat kleine kansen via Mike van Gool en tweemaal Khalid Rhali, maar alle pogingen gingen over het doel heen. In de 25 –ste minuut leek Slikkerveer uit een counter op weg naar een voorsprong, maar Casper Gerritse speelde de bal iets te ver voor zich uit om te kunnen profiteren. Daarna golfde het spel wat meer op en neer. Zo schoot Roy Schep voorlangs voor Slikkerveer en de goed spelende Sander Barragan voor Rijsoord net naast. Ook in het laatste kwartier van de eerste helft was het qua kansen eenrichtingsverkeer. Sander Barragan, Mike van Gool en Joey Steenbakker stelden Slikkerveer-goalie Rick Schouten aardig op de proef, maar dankzij een paar goede reflexen wist hij de ruststand op 0-0 te houden.
In de tweede helft golfde het spel in het eerste gedeelte aardig over en weer op het middenveld. Pas na een uur spelen kwamen de eerste kansen voor Rijsoord. Een eerste schot ging rakelings over het doel van de ingevallen Patrick Werkhoven. Een tweede doelpoging was wel raak. Een voorzet vanaf de linkerflank werd tegendraads ingekopt door Mike van Gool, die daarmee zijn status van goalgetter maar weer eens bevestigde: 1-0. Pas na deze treffer durfde Slikkerveer de schroom van zich af te gooien en moest het ook aanvallender gaan spelen. Een kopbal van Daan Koekebacker uit een hoekschop van Steven van Dongen ging maar rakelings naast. Doordat de ploeg van trainer Richard Mank meer druk naar voren probeerde te zetten, moest het achterin ook meer ruimte weggeven en kreeg Rijsoord meerdere kansen om de wedstrijd te beslissen. Sander Barragan en Mike van Gool stuitten daarbij op Patrick Werkhoven in het Slikkerveer-doel. In de 82-ste minuut kraakte de verdediging van Rijsoord bijna. Casper Gerritse en Danny Rijnberk waren dichtbij maar schoten net over het doel van de attent keepende Riley Basoski. Twee minuten voor tijd ging een kopbal van Johan van Wijk nog rakelings langs de verkeerde kant van de paal. Dane Brard bepaalde in de tweede minuut van de blessuretijd uiteindelijk de eindstand op 2-0. Uit een snelle counter kon Brard de van de lat terugkerende bal eenvoudig binnenwerken. Hierdoor pakte Rijsoord de derde plaats en eindigde Slikkerveer als vierde. 

Opstelling Slikkerveer:

Rick Schouten (46 – Patrick Werkhoven), Roy Schep, Mark Offerman, Daan Koekebacker, Ronald Capelle (36 – Kenchi Orcadio), Kevin Birahij (53 – Danny Rijnberk), Mike van Dongen, Steven van Dongen, Robert Kosten (56 – Johan van Wijk), Ruben Silva Lopez (64 – Alex Santos Lima) en Casper Gerritse.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x