Slikkerveer met 1-3 onderuit tegen Antibarbari

1-0
Bekijk alle foto's van: 2018-02-25 Slikkerveer - Antibarbari 1-3>

Geplaatst op: 25-02-2018

Onder zeer koude omstandigheden speelde Slikkerveer op het eigen Reijerpark tegen Antibarbari, de studentenvereniging van de Erasmus. Slikkerveer trad aan zonder Mitchel van der Spoel, Cas Leenders, Casper Gerritse, Rick Drenth en Dijmon Tewelde. In het doel stond Stefan Bode, die daarmee na zo’n twaalf jaar zijn comeback maakte in het eerste elftal onder de lat.

De eerste de beste kans voor de bezoekers ging er in de zesde minuut meteen in. Op aangegeven van Davey Ravenstein kon Joe Thomas eenvoudig binnenschieten: 0-1. In de zestiende minuut kreeg Slikkerveer haar eerste echte kans. Een voorzet van Iwan Tewelde werd bij de tweede paal op doel gekopt door Robert Kosten, maar de goalie van Antibarbari stond op zijn post. Daarna kregen ook de bezoekers een kans van dichtbij, maar werd over gekopt. In de 21-ste minuut moest trainer Danny Wijnstekers al wisselen. Valerio Vers ging er geblesseerd af en werd vervangen door Ricardo Ottenvanger.  Toen daarna ook Damion Janssen even geblesseerd langs de kant stond en weer het veld in werd gelaten door scheidsrechter Van der Spoel bleek hij daarna toch niet het veld in te mogen van de scheidsrechter, die na de discussie die hierover volgde op het veld even de kleedkamer op zocht om vervolgens na een paar minuten het spel weer te hervatten.

Slikkerveer kwam goed uit de startblokken. Een eerste kans in de 34-ste minuut was een voorzet van Iwan Tewelde op Robert Kosten, maar goalie Riley Basoski was net even wat eerder bij de bal. In de 41-ste minuut was hij kansloos op het schot van Danny Rijnberk, die in het centrum vrij was gelaten en weergaloos uithaalde. Zijn schot van een meter of 25 zeilde perfect de rechter kruising in: 1-1. Nog voor de rust had Slikkerveer al op voorsprong moeten komen, maar het lukte Jair Umeralla niet om een aanval over meerdere schijven langs de keeper te krijgen. Daarna moest ook Stefan Bode nog een keer handelend optreden, maar dat deed hij naar behoren.

Na de thee kwam Slikkerveer weer goed uit de startblokken en kreeg het de beste kansen om op voorsprong te komen. In de 51-ste minuut zette Joery Josee vanaf de linkerkant voor op Jair Umarella, die de bal bij de tweede paal net niet goed kon raken. In de 58-ste minuut werd een pass van Jair Umarella goed teruggelegd door Robert Kosten op Joery Josee, maar Basoski stopte de bal maar net. In de 64-ste minuut kregen de bezoekers de eerste kans van de tweede helft maar stond Stefan Bode goed opgesteld om bij de eerste paal de bal goed weg te werken. Waar Slikkerveer de nadruk op het aanvallen legde, daar profiteerde Antibarbari in de 73-ste minuut. Een vrije trap werd in de verdediging geschoten, waarna de bal precies voor de voeten viel van Florian van der Eijk, die van dichtbij de 1-2 kon binnenschieten. Drie minuten later verrichte Stefan Bode nog een prima redding, maar acht minuten voor tijd was hij kansloos op een volley van Erik van Arendonk, die bij de tweede paal in het doel verdween: 1-3. De wedstrijd was gespeeld, maar Damion Janssen kreeg nog twee keer de kans om wat aan de stand te veranderen. Een eerste schot was recht op de keeper af en even later was een lobje niet hard genoeg om de uitkomende Basoski te verrassen. Zodoende bleef het bij de 1-3 stand en stond Slikkerveer weer met lege handen. Op de ranglijst zakt het door dit resultaat naar de voorlaatste positie. Komende zondag 4 maart wordt wanneer de temperaturen en het veld bij TOGB het toelaat om 14.30 uur aangetreden in Berkel en Rodenrijs.

Opstelling: Stefan Bode, Iwan Tewelde, Steven de la Rambelje, Damion Janssen, Valerio Vers (21 – Ricardo Ottevanger), Rene Beute, Joery Josee, Steven van Dongen, Danny Rijnberk, Jair Umarella (80 – Rivaldo Rodrigues) en Robert Kosten.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x