Slikkerveer M015-1 koploper na 6-0 winst

1-0

Geplaatst op: 21-02-2017

Nadat de mist was opgetrokken moesten de meiden van de MO15 het opnemen tegen SHO MO15. Gelijk vanaf de aftrap nam Slikkerveer het initiatief. Met goed spel op het middenveld en een muur als verdediging was het voor SHO moeilijk om erdoor te komen. Ruth van Slikkerveer probeerde regelmatig door de  ruimte via de rechterkant aan te vallen. Een aantal maal misten haar voorzetten maar net de spitsen Ayla en Nazli . Na 15 minuten schoot Ruth van afstand op het doel van SHO wat resulteerde in de 1-0! Direct daarna probeerde SHO vanaf de aftrap het doel van Slikkerveer te bereiken, gelukkig was onze keeper Isa Verwaal attent en weerde de aanval af met een schitterende redding. Hierna bleef Slikkerveer aanvallen, zowel via de linkerkant als ook door het midden. Vijf minuten voor de rust was er gerommel voor het doel van SHO. De middenvelders Jo-lynn en Felice speelde hierin een hoofdrol. Uiteindelijk kwam de bal bij Nazli en zij scoorde de 2-0.

Na de rust en wat wisselingen in het team liet Slikkerveer zich een beetje terugzakken en kreeg SHO de ruimte om te proberen een aansluitdoelpunt te maken, gelukkig hebben de MO15 een oplettende verdediging. Demi, Luna, Anne, Iris en Louane moesten regelmatig aan de bak om de aanval van SHO te scanderen. Tien minuten na de rust herpakte Slikkerveer zich weer en begonnen de aanvallen weer te lopen. En vele corners volgde voor Slikkerveer, al snel scoorde Ayla de 3-0 en snel daarna volgde na een mooie combinatie tussen Hailey en Jo-lynn de 4-0 (Jo-Lynn). Omdat SHO hun koppies lieten hangen volgde al snel de 5-0 door Ayla. En 5 minuten voor tijd scoorde Ruth met een prachtig schot de 6-0. Wat ook de einduitslag is.
Door deze ruime overwinning is Slikkerveer MO15-1 de koploper in hun competitie geworden! De opstelling: Isa, Luna, Louane, Demi, Iris, Anne, Ruth, Jo-Lynn, Felice, Sanne, Nikita, Hailey, Nazli, Roxy en Ayla.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x