Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer laat twee gezichten zien tegen Heerjansdam | sv Slikkerveer
Let op: Het clubhuis blijft vanwege verbouwing gesloten tot de ledenvergadering op 16 juli (aanmelden voor de ALV is verplicht)

Slikkerveer laat twee gezichten zien tegen Heerjansdam

Geplaatst op: 12-03-2020

Slikkerveer heeft dinsdagavond geoefend tegen vv Heerjansdam. De uitendelijke stand op het scorebord was 3-3, maar lang zag dat er niet naar uit. De roodzwarten konden zich in het begin nog goed weren tegen de 1e klasser, maar moest halverwege de eerste helft drie keer de meerdere erkennen. Met een 0-3 achterstand begon Slikkerveer zeer veerkrachtig aan de tweede helft. Doelpunten van Cerezo Fung A Wing, Ernst Both en Ruben Silva Lopes brachten Slikkerveer, dat zelfs meerdere kansen had op de overwinning, zelfs naast Heerjansdam. Al met al een leerzame oefenpot voor de ploeg van André Stafleu.

Zondag staat de thuiswedstrijd tegen SC REMO op het programma.