Slikkerveer krijgt gift van Jaap van Leenen

slikkerveer-krijgt-gift-van-jaap-van-leenen

Geplaatst op: 08-03-2020

Op zaterdag 7 maart 2020 was oud-Slikkerveer speler Jaap ‘Jim’ van Leenen weer even terug op het Sliknest. De inmiddels al weer vele jaren in Amerika woonachtige succesvolle zakenman bleek zich nog veel van vroeger te kunnen herinneren. Hij speelde zijn eerste wedstrijden bij de watertoren, maar al vrij snel daarna op het Sportpark Ridderkerk. Mooie herinneringen zijn er aan het illustere duo Piet Schop en Cor Bedaf, die de jeugdafdeling leiding gaven destijds. Jaap volgt nog steeds alles wat er in Ridderkerk gebeurt ook al is het van afstand.

,,Ik hoop er tijdens het 100-jarig bestaan zelf ook weer bij te zijn. Dan hoop ik precies weer in Nederland te zijn en nog wat vrienden van vroeger de hand te kunnen schudden. Ik kijk elke week wel even naar de website van Slikkerveer voor het laatste nieuws, maar ik ben blij dat ik hiermee een steentje bij kan dragen aan de activiteiten van de jeugdafdeling van Slikkerveer bij het 100-jarig bestaan’’, aldus Jim van Leenen, die samen met zijn vrouw op de koffie kwam.

,,Geweldig als iemand, die zo ver weg woont, toch nog zo betrokken is bij onze club. Vandaag mochten we een cheque van 3 duizend dollars in ontvangst nemen, die we uiteraard gaan inwisselen en gaan verzilveren bij de activiteiten van de jeugdafdeling bij het 100-jarig bestaan. Om alles te kunnen doen, wat we van plan zijn, dan mogen we best nog wel een paar van dergelijke giften ontvangen, maar dit is natuurlijk een geweldige mooie eerste stap’’, vertelt vice-voorzitter Rinus Hitzert, die samen met penningmeester Martijn Verbaas de cheque in ontvangst nam.