Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Slikkerveer knokt zich terug naar 2-2 gelijkspel bij JHR | sv Slikkerveer

Slikkerveer knokt zich terug naar 2-2 gelijkspel bij JHR

Bekijk alle foto's van: 2013-12-15 JHR 1 - Slikkerveer 1>

Geplaatst op: 15-12-2013

In de laatste competitiewedstrijd van dit kalenderjaar speelde Slikkerveer een uitduel bij JHR in Rotterdam met meerdere gezichten. Met name in de eerste helft speelde het zonder branie en lef. Het gevolg hiervan was dat het al vrij snel in de eerste helft achter kwam te staan. In de derde minuut wist Mitchel van der Spoel de bal eerst nog een keer knap over de lat te tikken. Maar in de vijfde minuut dacht hij als eerste de bal te kunnen aantikken, maar Iva Chobin van JHR was hem net te snel af en kon eenvoudig binnen koppen: 1-0. Pas in de negende minuut kreeg Slikkerveer een eerste kansje, maar de vrije trap van Steven van Dongen was iets te hard en ging over alle spelers voor het doel heen. In de veertiende minuut bereikte Hugo A-Tjak bijna Casper Gerritse voor het doel, maar de keeper van JHR was eerder bij de bal en werkte deze nog net over de eigen achterlijn. Daarna golfde het spel aardig op en neer, maar wist Slikkerveer amper de spitsen te bereiken. JHR daarentegen was behoorlijk dreigend over de zijkanten en schoot een aantal keer door het centrum op het doel van Slikkerveer, maar de schoten waren niet zuiver genoeg. Pas in de laatste minuten voor de rust zette JHR nog een goed aan. Eerst wist Mitchel van der Spoel nog een bal goed naast te tikken, maar uit de hoekschop die volgde kreeg JHR wederom een goede kans. In eerste instantie kon de bal nog gered worden, maar een rebound kwam aan de rechterkant van het veld terecht. Uit de voorzet die volgde kon de vrijstaande Iva Chobin eenvoudig zijn tweede doelpunt binnen koppen voor JHR: 2-0. In het restant van de eerste helft werd ondanks de vijf minuten extra tijd geen kansen meer genoteerd.

In de tweede helft was Slikkerveer vastbesloten om de achterstand ongedaan te maken. Echter in de derde minuut na rust werd een stevige ingreep van Steven de la Rambelje beoordeeld door de scheidsrechter Toonen met een directe rode kaart en stond Slikkerveer ook nog met een numerieke minderheid op het veld. Nadat even alle posities weer even goed gezet moesten worden trok Slikkerveer weer met snelle aanvallen ten strijde. Een prima dieptepass in de 56-ste minuut op Casper Gerritse werd in de loop goed meegenomen. Ondanks dat Gerritse licht naar de rechterkant moest uitwijken schoot hij de bal keurig binnen in de verre hoek: 2-1. Twee minuten later bracht Steven van Dongen redding op de doellijn na een inzet van JHR. Het spel golfde in deze periode snel op en neer. In de 60-ste minuut nam Casper Gerritse een diepe bal keurig in één keer aan, omspeelde daarmee meteen de laatste verdediger en haalde alleen voor de keeper van JHR hard en strak uit: 2-2. Daarna bleef JHR kansen creëren om weer op voorsprong te komen, maar stond er telkens wel een verdediger van Slikkerveer goed opgesteld of was het Mitchel van der Spoel die de bal goed uit het doel hield. In de vijfde minuut van de blessuretijd schoot JHR nog van dichtbij op de paal en kwam Slikkerveer goed weg. Aan de andere kant kregen Casper Gerritse, Johan van Wijk en de ingevallen Robert Kosten ook nog een aantal kleine kansjes, maar bleef het bij de 2-2 stand. Johan van Wijk moest nog met een tweede gele kaart, dus rood, vertrekken, zodat Slikkerveer de wedstrijd eindigde met negen spelers. Ondanks dat behaalde de ploeg van trainer Richard Mank een verdiend punt in een duel dat beide kanten op had gekund.

Opstelling:
Mitchel van der Spoel, Roy Schep, Mark Offerman, Steven de la Rambelje, Mike van Dongen, Stefan van Buuren, Demir Oguzhan, Johan van Wijk, Steven van Dongen, Hugo A-Tjak (80 – Robert Kosten) en Casper Gerritse.