Let op: Dinsdag 16 oktober 20.00 uur Slikkerveer Comb - RVVH Comb --!-- Ivm. storing v/d website kunnen geen foto's geüpload worden, wordt aan gewerkt.

Slikkerveer kansloos bij GLZ Delfshaven

1-0
Bekijk alle foto's van: 2017-10-16 GLZ Delfshaven - Slikkerveer>

Geplaatst op: 15-10-2017

Slikkerveer startte in het uitduel tegen GLZ Delfshaven geheel in het zwart. In de warming-up was aanvoerder Steven van Dongen afgehaakt vanwege een blessure, waardoor Kenchi Orcadio in de basis begon. In de openingsfase bleek er weinig te worden afgetast, want beide ploegen ging meteen vol op de aanval. In de derde minuut schoot Koseoglu hard bij de eerste paal, maar Mitchel van der Spoel stond op zijn post. In de vijfde minuut schoot Rene Beute een vrije trap naast. In de 8-ste minuut was het meteen al raak. Kenan Koseoglu schoot vanaf de rand van de 16 keihard in de verre hoek: 1-0. In de 14e minuut werd Dijmon Tewelde in de zestien omver gelopen, waarna scheidsrechter Mourabit uit Gouda de bal op de penaltystip legde. Rene Beute benutte dit buitenkansje en bracht Slikkerveer weer langszij: 1-1. Drie minuten later lag de bal echter aan de andere kant weer in de touwen. Een verwoestend hard ingeschoten vrije trap van zo’n 25 meter door Mourat Kilic verdween onhoudbaar in de kruising: 2-1. In deze periode stond de defensie van Slikkerveer stevig onder druk. Een eerste kans ging nog via de paal terug het veld in, maar in de 21-ste minuut werd het uit een onmogelijke hoek bij de tweede paal 3-1 door Ozkan Gogtas. Dat werd ook de ruststand, want het golfde wel over en weer, maar echte kansen kwamen er niet meer.


Na de thee startte de thuisploeg meteen met een grote kans, maar de bal belandde op de kruising. Ook Casper Gerritse kreeg een kans, maar kopte uit een corner net over. In de 50-ste minuut maakte Nassim el Youzghi zijn debuut in het eerste elftal van Slikkerveer en verving Dijmon Tewelde. In deze periode van de wedstrijd werd de bal veelvuldig rondgespeeld, zonder dat beide teams echte kansen kregen. Toch was het in de 75-ste minuut ineens weer wel raak. Een corner werd door Kenan Koseoglu met volley vanaf de rand van de zestien hard en hoog ingeschoten: 4-1. In de 79-ste minuut leek Casper Gerritse op weg naar een treffer, maar na een slalom langs een aantal verdedigers was de kracht om hard in te schieten op en werd het een makkelijk rollertje. In de 81-ste minuut werd het 5-1 door Hasan Sakar, die de bal vanaf rechts bij de tweede paal ontving en inschoot. Of keeper Mitchel van der Spoel de bal wel of niet voor de lijn wist te pareren, scheidsrechter Mourabit wees gedecideerd naar de middenstip en was het dus een treffer. Twee minuten later moest Slikkerveer ook nog met tien spelers verder toen Valerio Vers na een goede sliding op de bal  van scheidsrechter Mourabit toch zijn tweede gele kaart kreeg voorgeschoteld en dus met rood kon vertrekken. In het slot van het duel schoot de thuisploeg nog een keer op de paal, maar werd er niet meer gescoord. Het bleef zodoende bij een kansloze nederlaag voor Slikkerveer van 5-1 bij GLZ Delfshaven.

Komende zondag wordt om 14.00 uur uit gevoetbald tegen TOGB.


Opstelling: Mitchel van der Spoel, Iwan Tewelde, Cas Leenders, Valerio Vers, Kenchi Orcadio, Damion Janssen, Dijmon Tewelde (50 - Nassim el Youzghi), Rene Beute, Jair Umarella (76 - Rivaldo Rodrigues), Rick Drenth en Casper Gerritse.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x