Let op: Woensdag 13-12-2017: Keeperstrainingen gaan niet door.

Slikkerveer kan tij niet keren bij OVV

Geplaatst op: 28-02-2016

Het eerste gedeelte van het duel OVV tegen Slikkerveer werd al op 8 november afgewerkt. Pas nu stond het resterende gedeelte van dit gestaakte duel op de agenda, waarbij tevens de in dit duel al door scheidsrechter Schellingerhout gegeven kaarten en 3-0 stand in het voordeel van OVV gehandhaafd bleken. Hierdoor was het een schier onmogelijke opgave, want met nog 30 minuten te gaan op de klok in de tweede helft startte Slikkerveer ook nog eens met een man minder en mocht trainer Danny Wijnstekers en assistent-trainer Kevin Birahij niet op de bank plaatsnemen. Interim-trainer Remco Romijn maakte hierdoor noodgedwongen zijn debuut als hoofdcoach bij Slikkerveer. Het restant van deze wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Hollemans uit Hoogvliet.

Slikkerveer startte het duel voortvarend, ondanks de numerieke minderheid. Een schot van Steven van Dongen ging maar net over het doel en Wesley Oorschot was het dichtste bij een treffer, maar zijn inzet ging voorlangs naast. Doordat Slikkerveer alles op de aanval zette kon de thuisploeg ook een aantal keren de counter zoeken. Rick Schouten stond daarbij geholpen door zijn defensie goed op zijn post en redde nog een paar keer van dichtbij heel goed. Uiteraard hoefde de thuisploeg niet zo nodig en was het verdedigen van de 3-0 voorsprong het belangrijkste voor de koploper. Doordat Slikkerveer in het restant van het duel niet echt meer gevaarlijk kon worden bleef het bij de 3-0 stand, die al in het eerste deel van dit duel was bereikt. Komende zondag 6 maart speelt Slikkerveer om 14.00 uur een belangrijke thuiswedstrijd tegen VFC.

Opstelling: Rick Schouten, Vincent de Jong, Jeroen Capelle, Afendy Roehoeputij, Romano Niamut, Jason van den Berg, Steven van Dongen, Wesley Oorschot, Damian Janssen en Jair Umarella.