Slikkerveer Jo13-1 op titelkoers!

slikkerveer-jo13-1-op-titelkoers

Geplaatst op: 12-02-2017

Zonder te spelen zijn de boys van koploper Slikkerveer Jo13-1 de grote winnaar van het weekend geworden! Waar de thuiswedstrijd werd afgelast tegen HOVDJSCR Jo13-1, speelde naaste concurrent de Betrokken Spartaan Jo13-1 wel. Op het nieuw gebouwde complex "Sportpark Willem-Alexander" (gelegen bovenop de snelweg A4), ging de Betrokken Spartaan met maar liefst 5-2 onderuit tegen hekkensluiter Kethel Spaland Jo13-1. Hierdoor blijft het gat tussen beide teams 6 punten, met slechts nog één inhaalwedstrijd voor Betrokken Spartaan. Zaterdag 11 maart staat de topper Slikkerveer - Betrokken Spartaan op het programma. Saillant detail is dat hekkensluiter Kethel Spaland dit seizoen slechts 1x eerder won in de competitie, namelijk van Slikkerveer.

De jongens van Hoofdtrainer Micha Voermans en assistenten Quinten Bakker en Delano Zeij zijn sowieso bezig aan een voor Slikkerveer begrippen ongekend seizoen! Het Ridderkerk toernooi werd zeer eenvoudig gewonnen, de bekerpoule werd afgerond als koploper en ook zijn ze nog actief in zowel de MiniWorld-Cup als de KNVB beker. In de laatste 10 seizoenen wist Slikkerveer D1 vorig seizoen nog als 2de te eindigen in de competitie, maar kwam het daarvoor in de eerste klasse (volgens KNVB gegevens) nooit verder dan plek 5 (gegevens 2009-2010 ontbreken). Overigens was deze behaalde plek 5 in de "normale" 1ste klasse en niet in de sterkere 1ste klasse "promotiepoule".

In het huidige seizoen werd 27x gespeeld (22 winst, 2 gelijk, 3 verlies). Volgende week word gespeeld bij Alexandria'66 Jo13-2 voor de competitie en zullen de jongens moeten zorgen dat ze geen punten verspelen in strijd om het kampioenschap. De week erna spelen ze thuis in de 1/8 finale tegen Schoonhoven Jo13-1 voor een plek in de kwartfinale.

Huidige Competitiestand
1. Slikkerveer Jo13-1 ... 10 gespeeld, 24 punten, +13 doelsaldo